stie cineva daca mazda 626 komprex 2.0 din 93 are 2 termostate?daca merg distante mari mi se incalzeste si imi da apa afara din vas se creaza presiune cred in radiator ,,sper sa nu fie garnitura,,
Member of: [4Tuning International] [Opel] [Fiat] [Nissan] [Mitsubishi]
Re: ajutor la o mazda 626 komprex
ba da e garnitura ,mi s a intamplat si mie chestia asta dar la mine a fost foarte foarte putin ca un fel de por mai exact nu stiu cat de grav e la tine,dar eu iti recomand ca sa scapi pt moment dute la un magazin de piese si cere o solutie care astupa pierderile de lichid de la radiator si pune o la motor in instalatia de racire instuctiuni ce si cum tre sa faci scrie pe ambalaj nu stiu daca pot spune numele produsului ca poate fac reclama si nu e bine daca vrei iti las un pm,precizes sa ti spun ca am folosit si eu si de atunci nu mai am probleme am facut mii de km si nu mai incalzeste
Am avut si eu problema asta in trecut si am folosit prafu ala special care se gaseste in benzinarii .. chestia este ca nu ar fi prea recomandat pt motor deoarece afecteaza nush ce *** de celule,sau ceva de genul
Iar 2 termostate nu cred ca are .. Mai bine du-o la doctor
__________________ www.royal-amanet.ro Amanet: Auto, Moto, Ambarcatiuni, Aur, Argint, Platina, Diamante, Electronice, GSM si alte obiecte de valoare
Member of: [4Tuning International] [Opel] [Fiat] [Nissan] [Mitsubishi]
Re: ajutor la o mazda 626 komprex
nu prea rezolvi cine stie ce cu doctoru ,te pune sa schimbi grnitura d chiuloasa si gata ,asa am inteles si eu ca de la solutia aia e posibil sa se infunde radiatorul dar pana acu n am avut prb