Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > CHEVROLET > Alte discutii Chevrolet

Reply

Thread Tools
Old 14-07-07, 12:40   #1
djcip

Stage 1

djcip's Avatar

Default Jenti pt aveo

stie careva care este : distanta intre prezoane, si cate prezoane are janta?
djcip is offline   Reply With Quote
Old 15-07-07, 11:49   #2
danishadow

Stock

Default Re: Jenti pt aveo

Quote:
Originally Posted by djcip View Post
stie careva care este : distanta intre prezoane, si cate prezoane are janta?
Sal distanta intre prezoane este 7 cm in linie si 10 cm in diagonala dar mai trebuie sa mai tii cont si de talonul jantei si mai de cateva chestii, dar saptamana asta vreau sami fac comanda de jenti si o sa aflu toate detaliile daca esti interesat pot sa le postez.Sal
danishadow is offline   Reply With Quote
Old 15-07-07, 15:42   #3
djcip

Stage 1

djcip's Avatar

Quote:
Originally Posted by danishadow View Post
Sal distanta intre prezoane este 7 cm in linie si 10 cm in diagonala dar mai trebuie sa mai tii cont si de talonul jantei si mai de cateva chestii, dar saptamana asta vreau sami fac comanda de jenti si o sa aflu toate detaliile daca esti interesat pot sa le postez.Sal
da mi-ar placea sa-mi dai niste detalii poze preturi,masina ta are scut de motor?
eu am aveo 4 usi full tu?
Old 16-07-07, 14:18   #4
danishadow

Stock

Quote:
da mi-ar placea sa-mi dai niste detalii poze preturi,masina ta are scut de motor?
eu am aveo 4 usi full tu?
Masina mea e direct cool plus.Despre scut pot sati spun ca costa 631 roni si la reprezentanta din timisoara il gasesti, azi mai era numai unu dar doamna de acolo zicea ca primesc in cursul saptamanii asteia daca te ajuta numarul de telefon este 0256305066.Despre scut ce pot sa mai zic nici masina mea nu are si sincer nici nu am de gand sai pun ca e destul de inalta si am fost cu masina pe niste drumuri de tara groaznice si nici nam atins pe jos, desi cu toate ca ar fi necesar un scut eu zic pas.Despre jenti ceea ce am aflat pana acum este ca pe aveo se potrivesc jenti 4x100x56.6 iar talonul la janta trebe sa fie 35 sau 40,eu oricum imi iau sh dar saptamana asta imi fac comanda pe dimensiunile astea si sa vad ce gasesc si cand mai aflu cate ceva anunt si daca se poate pun si poze.Salutare la toata lumea
danishadow is offline   Reply With Quote
Old 16-07-07, 20:57   #5
djcip

Stage 1

djcip's Avatar

Quote:
Originally Posted by danishadow View Post
Masina mea e direct cool plus.Despre scut pot sati spun ca costa 631 roni si la reprezentanta din timisoara il gasesti, azi mai era numai unu dar doamna de acolo zicea ca primesc in cursul saptamanii asteia daca te ajuta numarul de telefon este 0256305066.Despre scut ce pot sa mai zic nici masina mea nu are si sincer nici nu am de gand sai pun ca e destul de inalta si am fost cu masina pe niste drumuri de tara groaznice si nici nam atins pe jos, desi cu toate ca ar fi necesar un scut eu zic pas.Despre jenti ceea ce am aflat pana acum este ca pe aveo se potrivesc jenti 4x100x56.6 iar talonul la janta trebe sa fie 35 sau 40,eu oricum imi iau sh dar saptamana asta imi fac comanda pe dimensiunile astea si sa vad ce gasesc si cand mai aflu cate ceva anunt si daca se poate pun si poze.Salutare la toata lumea
ms astept un semn
Old 26-07-07, 15:00   #6
valeriu_dumitrache

Stock

salutare fratilor
valeriu_dumitrache is offline   Reply With Quote
Old 04-09-07, 20:26   #7
foss

Stage 5

foss's Avatar

Baieti vreau sa-mi iau si eu zilele astea un AVEO cu 5 usi 1.2 8V si 72 de caluti varianta Star si vreau si eu sa stiu la ce pot sa ma astept de la o asemenea masina!!!??Care sunt problemele si ce chichite are ce consum si restul cine ma poate ajuta si pe mine?????As fii recunascator!!!!
foss is offline   Reply With Quote
Old 12-02-08, 12:57   #8
dilimake83

Stage 1

dilimake83's Avatar

consum in oras cam 10 12 am io iar in afara mia luat intre 6 si 9 mai bine iti iei 1.4 la 94 ce caii oricum sunt puturoase rau la demaraj nu recomand de 1.2 parerea mea
dilimake83 is offline   Reply With Quote
Old 12-02-08, 12:58   #9
dilimake83

Stage 1

dilimake83's Avatar

si io vreau sa pun jante 205\45\r16
da super am mai vazut
dilimake83 is offline   Reply With Quote
Old 17-06-09, 21:38   #10
simon2tibi

Stage 4

Member of:
[CHEVROLET]

Quote:
ms astept un semn
Vezi ca se potrivesc cele de pe Astra G 4 prezoane.Cam tarziu postul meu,asa-i?
simon2tibi is offline   Reply With Quote
Old 16-07-09, 16:16   #11
oltcit_aveo

Stage 3

oltcit_aveo's Avatar

acum ceva timp am facut o pana la roata spate, imediat mi-am amintit de rotita din portbagaj , asa ca ma gandeam sa-mi iau o janta de dimensiuni normale ca s-o tin de rezerva. Aveti idee daca incape o roata normala in locul special amenajat din portbagaj pt roata de rezerva ?( daca stiti sigur, adica nu din masurat din ochi).
oltcit_aveo is offline   Reply With Quote
Old 18-07-09, 19:11   #12
oltcit_aveo

Stage 3

oltcit_aveo's Avatar

iar nu pot sa-mi editez postul.

raspund tot eu la intrebarea mea. am fost mai inainte la o vulcanizare si am bagat o roata normala in locul pt roata de rezerva si a incaput insa fara buretele acela in care este cricul si alte piese.
Old 19-07-09, 20:25   #13
semjke

Stage 5

Member of:
[CHEVROLET]
[FOTO]

Bun de stiut! Si eu vreau sa inlocuiesc "rotita" actuala de rezerva. Multumiri pe aceasta cale pentru informatie, cat te-a ajuns noua roata normala?
semjke is offline   Reply With Quote
Old 19-07-09, 22:30   #14
simon2tibi

Stage 4

Member of:
[CHEVROLET]

O janta ~160 ron,iar anvelopa in functie de ce vrei sa fie.
Cu "buretele "acela in care e cricul poti sa faci o modificare decupand marginea lui si astfel are loc si cu roata de rezerva noua.
simon2tibi is offline   Reply With Quote
Old 20-07-09, 09:29   #15
oltcit_aveo

Stage 3

oltcit_aveo's Avatar

Quote:
Originally Posted by semjke View Post
Bun de stiut! Si eu vreau sa inlocuiesc "rotita" actuala de rezerva. Multumiri pe aceasta cale pentru informatie, cat te-a ajuns noua roata normala?
inca nu mi-am achizitionat noua roata.

simon2tibi: 160 banuiesc ca sh nu? am cautat pana acum la dezmembrari da nu am gasit inca, tu de unde ti-ai luat?
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -