![]() |
Jenti pt aveo
stie careva care este : distanta intre prezoane, si cate prezoane are janta?
|
Re: Jenti pt aveo
Quote:
|
Quote:
eu am aveo 4 usi full tu? |
Quote:
|
Quote:
|
salutare fratilor
|
Baieti vreau sa-mi iau si eu zilele astea un AVEO cu 5 usi 1.2 8V si 72 de caluti varianta Star si vreau si eu sa stiu la ce pot sa ma astept de la o asemenea masina!!!??Care sunt problemele si ce chichite are ce consum si restul cine ma poate ajuta si pe mine?????As fii recunascator!!!!
|
consum in oras cam 10 12 am io iar in afara mia luat intre 6 si 9 mai bine iti iei 1.4 la 94 ce caii oricum sunt puturoase rau la demaraj nu recomand de 1.2 parerea mea
|
si io vreau sa pun jante 205\45\r16
da super am mai vazut |
Quote:
|
acum ceva timp am facut o pana la roata spate, imediat mi-am amintit de rotita din portbagaj :lol: , asa ca ma gandeam sa-mi iau o janta de dimensiuni normale ca s-o tin de rezerva. Aveti idee daca incape o roata normala in locul special amenajat din portbagaj pt roata de rezerva ?( daca stiti sigur, adica nu din masurat din ochi). 8)
|
iar nu pot sa-mi editez postul.
raspund tot eu la intrebarea mea. am fost mai inainte la o vulcanizare si am bagat o roata normala in locul pt roata de rezerva si a incaput insa fara buretele acela in care este cricul si alte piese. |
Bun de stiut! Si eu vreau sa inlocuiesc "rotita" actuala de rezerva. :) Multumiri pe aceasta cale pentru informatie, cat te-a ajuns noua roata normala?
|
O janta ~160 ron,iar anvelopa in functie de ce vrei sa fie.
Cu "buretele "acela in care e cricul poti sa faci o modificare decupand marginea lui si astfel are loc si cu roata de rezerva noua. |
Quote:
simon2tibi: 160 banuiesc ca sh nu? am cautat pana acum la dezmembrari da nu am gasit inca, tu de unde ti-ai luat? |
| All times are GMT +2. The time now is 05:25. |
- Copyright 2026 4Tuning