Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > RENAULT > Zona tehnica Renault

Zona tehnica Renault Zona tehnica, secrete, tips&tricks Renault

Reply
 
Thread Tools
Old 17-01-14, 15:01   #1
vladracing

Stage 1
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 16
Exclamation Probleme injector&pornire&mecanici!!! DCI

Salut ! am un renault clio 1.5 dci euro 3 2005
-Prin luna Decembire am fost cu masina la mecanic pt ca scotea fum negru si mi-a cazut ambreiajul . Masina pornea la cheie
-A facut ambreiajul ,s-a desfacut motoru , a stat masina 2-3 saptamani in service , inainte sa se apuce de ea l-a, intrebat daca are rost sa o repar si daca injectoarele sunt bune , el a zis ca sunt bune .
Cand ma duc sa iau masina a pornit din prima dar greu , i-am zis ca mi se pare ca a pornit greu si etc, raspunsul lui a urmatorul : sunt piesele noi la motor si mai dureaza pana se amorseaza etc .
-A 2 -a zi de dimineata a pornit din A 8 - A CHEIE CHINUITA , il sun si ii spun a zis ca nu e amorsata si sa ii dau la pompita de la motor . In ziua aceea am fost cu ea la service si i-a facut ceva la tur - si retur-ul de la motorina , erau niste bule de aer pe furtune .
Dupa aprox 4 zile numai porneste sub nicio forma , ii spun vine el imi arata cum sa o pornesc cu spary-ul .
-Pe 8 ianuarie iam dus masina la service si iam zis ca o iau cand ma suna ca e gata, ma sunat si a zis ca nu e vina lui si ca e un injector de vina si cand cade unul cad toate in conditiile in care eu cand i-am dus-o pornea la cheie IAR EU INAINTE sa se apuce de ea a zis CA INJECTOARELE SUNT BUNE !
-Nu am mers cu ea subturat niciodata
Se poate sa fie coincidenta iar a 2-a zis sa imi cada mie injectorul sau nu a fost el atent la montaj/demontaj . Maine ma duc la el sa discut pb asta !!!!

Last edited by vladracing; 17-01-14 at 15:03.
vladracing is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -