Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > RENAULT > Zona tehnica Renault

Zona tehnica Renault Zona tehnica, secrete, tips&tricks Renault

Reply

Thread Tools
Old 10-07-09, 09:32   #1
Ms-02-TPI

Stage 5

Ms-02-TPI's Avatar

Default S-a gandit cineva la asta??

Ma gandeam intr-una din zile sa inlocuiesc becul din stopul de ceata cu un bec de frana, sa leg pozitia pe el si pe filamentul de frana stopul de ceata, sa pun inca un bec de pozitie in partea dreapta astfel sa se aprinda tot "fundul" masinii pe pozitie. Oare cum ar arata??? un virtual tunning daca se poate ar fi bine venit. Daca a incercat cineva rog sa puna o poza sau orice indicatii sunt binevenite. Numai bine !!
Ms-02-TPI is offline   Reply With Quote
Old 10-07-10, 21:00   #2
Alejandro
Ford Driver

Stage 5

Alejandro's Avatar

Member of:
[DACIA]
[FORD]
Default Re: S-a gandit cineva la asta??

Desi threadul e vechi de anu trecut m-am gandit sa raspund!
...si cand dai inapoi ce faci? e foarte important sa iti mearga becul de marcharier! de aratat ar arata asa cum arata o masina cu pozitiile si stopurile de ceata aprinse pe zi sau noapte! adica deranjant pt participantii la trafic!
ex-Logan Driver
Pedal to the metal!!!
Alejandro is offline   Reply With Quote
Old 11-07-10, 00:34   #3
Ms-02-TPI

Stage 5

Ms-02-TPI's Avatar

Becurile de mers inapoi n-au nici o legatura cu ceea ce ziceam eu, plus ca n-ar fi becuri de ceata in aman2 ar fi becuri normale de pozitie, deci nu ar deranja pe nimeni
Old 24-09-11, 15:21   #4
alin_bmx
Renault Driver

Stage 5

alin_bmx's Avatar

Member of:
[RENAULT]

Mi-ai dat o idee,da ,eu cred ca ar arata misto rau,oricum nici cel de ceata cu deranjeaza prea mult stai fara grija,dar tu vrei decat stop pe frana?sau sa fie in permanenta aprins?
alin_bmx is offline   Reply With Quote
Old 25-09-11, 08:53   #5
Ms-02-TPI

Stage 5

Ms-02-TPI's Avatar

Ai avea tot fundu aprins. e simplu iti ramane frana pe triple, si pozitie pe tot spatele. iar unde e becul de ceata pui un bec de frana. cand aprinzi ceata sa se aprinda al 2lea filament. am vazut facut la straini si arata ok.
- Copyright 2026 4Tuning -