Ma gandeam intr-una din zile sa inlocuiesc becul din stopul de ceata cu un bec de frana, sa leg pozitia pe el si pe filamentul de frana stopul de ceata, sa pun inca un bec de pozitie in partea dreapta astfel sa se aprinda tot "fundul" masinii pe pozitie. Oare cum ar arata??? un virtual tunning daca se poate ar fi bine venit. Daca a incercat cineva rog sa puna o poza sau orice indicatii sunt binevenite. Numai bine !!
Desi threadul e vechi de anu trecut m-am gandit sa raspund!
...si cand dai inapoi ce faci? e foarte important sa iti mearga becul de marcharier! de aratat ar arata asa cum arata o masina cu pozitiile si stopurile de ceata aprinse pe zi sau noapte! adica deranjant pt participantii la trafic!
Pedal to the metal!!!
Becurile de mers inapoi n-au nici o legatura cu ceea ce ziceam eu, plus ca n-ar fi becuri de ceata in aman2 ar fi becuri normale de pozitie, deci nu ar deranja pe nimeni
Mi-ai dat o idee,da ,eu cred ca ar arata misto rau,oricum nici cel de ceata cu deranjeaza prea mult stai fara grija,dar tu vrei decat stop pe frana?sau sa fie in permanenta aprins?
Ai avea tot fundu aprins. e simplu iti ramane frana pe triple, si pozitie pe tot spatele. iar unde e becul de ceata pui un bec de frana. cand aprinzi ceata sa se aprinda al 2lea filament. am vazut facut la straini si arata ok.