Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 12-02-09, 15:46   #16
Madalin_e36

Stage 5

Madalin_e36's Avatar

Default Re: Cer sfaturi la achizitionarea unui E36

Quote:
Originally Posted by bogda_body View Post
Pute-ti sa imi spune-ti daca vreti desigur dupa ce sa ma uit acolo la ea care sunt problemele pisicutelor unde incepe sa prinda rugina cat mai rpd cum sa verific daca e forjat sau nu motoru
astept raspunsuri . Multumesc anticipat

de preferabil........cand ai de gand sa iti achizitionezi masina dute cu un mecanic bun ....cineva care cunoaste BMW bine....si cred ca ai prieteni in buc care se pricep....la bmw

io am facut greseala care te sfatuisc pe tine sa nu o faci .....mam dus si am luat masina tot asa am intrebat pe cineva pe unde sa ma uit... dar nu este ca atunci cand este unul care cunoaste si vede masina:

suces la achizitionarea masina si fara incidente nepalcute

https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/108799-e36-320i-2-5-a.html
Madalin_e36 is offline   Reply With Quote
Old 17-02-09, 22:14   #17
kampionul

Stage 1

eu am un 325i din 92 si am fost cu el la R.A.R. si prima data avand tobe sport a iesit noneuro apoi am mers la dezmembrari si am luat toata evacuarea de pe un 320i 24v si a iesit ca si norme euro3, dar datorita varstei masinii au trecut in carte euro 2.asa ca poti linistit sa mergi dupa un 325 ca la noi se rezolva problema cu noxele oricum. succes

Quote:
Originally Posted by bogda_body View Post
Pentru inceput va zic ca vreau sa achizitiones un E36 2.5i de 192 cp, si am de gand sa dau cam 3000-3100 pe el (o sa merg in germania dupa el , dar poate gasesc si in tara sa vedem ).(credeti ca pot lua ceva mai nou la pretu asta)
Si acu incep requesturile de help
Cea mai mare problema e .... am un prieten cu un 525 192 cp si el a avut probleme cu el nu a fost trecut ca euro 2 si acu are taxe de inm vreo 3000 de euro,si spera sa il poate inmatricula la bulgari cu vreo 800 de euro.Am inteles ca a fost trecut asa ca " nu a lasat nimic in scrumiera" la rar ,poate da poate nu , daia va intreb pe voi.In mare parte ma uimit la masina asta cum se aude (Sunt fost posesor de GTC 1.9 150 ) , nu are esapamentul schimbat , oricum un lucru foarte tare .
acum nu stiu daca voi simti diferenta dintre ele gtcu avea cuplu mai mare dar bmwu e fun si de asta il vreau.
Cam asta e problema cu inscrisu nu vreau sa ma ard cu ea.

Pute-ti sa imi spune-ti daca vreti desigur dupa ce sa ma uit acolo la ea care sunt problemele pisicutelor unde incepe sa prinda rugina cat mai rpd cum sa verific daca e forjat sau nu motoru
astept raspunsuri . Multumesc anticipat
kampionul is offline   Reply With Quote
Old 18-02-09, 20:35   #18
jblmihai

Stage 1

domnilor,eu tot ce stiu este ca trb. sa imi rup oasele in germ. pana in august septembrie ca sa imi iau un 325
jblmihai is offline   Reply With Quote
Old 27-02-09, 17:16   #19
B 58 MAL

Stage 5

B 58 MAL's Avatar

Vand eu 3 25 e 36 an 1990 4 usi , INSCRIS in RO 4100 euro , argintiu , trapa oglinzi 2 geamuri el , computer de bord , airbag , schimbator de M , cotiera spate , abs , servo - total , sac de schiuri , roata de rezerva noua , jante , proiectoare de ceata , placute frane noi noute , etc ... nu mai tin minte ... 0727 726 137 , 0761 177 218 Boby
B 58 MAL is offline   Reply With Quote
Old 29-05-09, 00:34   #20
harramy

Stage 1

Cool Re: Cer sfaturi la achizitionarea unui E36

Quote:
Originally Posted by Lymbutza View Post
din auzite zic si eu ca ce e sub 95 nu prea ese Euro 2 (motor pana in 2000 cm3 , restu nu mam interesat ca nu imi permiteam ) . Eu am inmatriculato in Oct si am platit taxa 1200 E , masina fiind Euro 2 din '97 . In bani care iai zis tu nici o sansa sa iti gasesti e46 (nici macar unu alergat si jupuit) asa ca mai bine cautati un e36 de peste '95 . Bafta !
Euro 2 a iesit daca nu ma insel cam de prin 91-92...asa ca tot ce e mai aproape de anu cand a iesit e mai mica taxa de poloare si iasa euro 2 ....
...bafta la cautat...nu la auzite...
harramy is offline   Reply With Quote
Old 21-06-09, 23:24   #21
viper_ole

Stock

buna .......
e pt prima oara cand postez pe un forum ,sunt proaspatul posesor al unui bmw 316i compact.poate ma ajutati si pe mine putin . vreau sa il aranjez putin in interior si exterior.vreau sa-i pun piele si la exterior f putin ,nu vreau sa arate ridicol cum fac multi.pun frate o gramada de accesorii care nu isi au rostul.m-ati putea ajuta cu niste poze ca sa imi fac o ideie,cum sa-l fac .mentionez ca eu am vreo 30m de piele crem si din asta asi vrea sa-l fac.va multumesc si sincer sa fiu BMW-UL E TARE
viper_ole is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -