Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 11-11-08, 17:15   #1
Luciano

Stock

Default Am nevoie de ajutor PLZZZZZ

Sall all ma intrebam daca ma poate ajuta cineva...acum o luna si ceva ma fost in Germania si mi-am cumparat un superb BMW 325 vanos E36..am dat 5800 pe le cu numere etc ma dus in 6000 plus drumu....masina arata foarte hbine tunata,Lambo |Doors pentru M 3 pachet complet etc....acum 2 zile am dat de necaz dupa cum stitii a fost inchis la numere si poate inca este si am emrs cu numerele expirate..ma oprit politia dosar etc..partea proasta e ca cei de la politie mi-au pierdut briefu-l mare...cartea masina sau cel putin asa zic ei k nu e la dansii...are cineva idee ce pot face in situatia asta..?? va rog mult dak stiti ajutati-ma..mci
Luciano is offline   Reply With Quote
Old 11-11-08, 21:16   #2
bh99mes

Stage 4

bh99mes's Avatar

Default Re: Am nevoie de ajutor PLZZZZZ

Quote:
Originally Posted by Luciano View Post
Sall all ma intrebam daca ma poate ajuta cineva...acum o luna si ceva ma fost in Germania si mi-am cumparat un superb BMW 325 vanos E36..am dat 5800 pe le cu numere etc ma dus in 6000 plus drumu....masina arata foarte hbine tunata,Lambo |Doors pentru M 3 pachet complet etc....acum 2 zile am dat de necaz dupa cum stitii a fost inchis la numere si poate inca este si am emrs cu numerele expirate..ma oprit politia dosar etc..partea proasta e ca cei de la politie mi-au pierdut briefu-l mare...cartea masina sau cel putin asa zic ei k nu e la dansii...are cineva idee ce pot face in situatia asta..?? va rog mult dak stiti ajutati-ma..mci
partea cu dosarul e nasol...dar faptul ca ei au pierdut un act care de fapt e al tau, e deja problea lor! eu zic sa vb cu un avcat! pe langa faptul ca tu ai fost "prins" blabla... ei trebuie sa aiba grija de tot ce e al tau! eu zic ca un avocat e cel mai bun sfat! mult suces!
bh99mes is offline   Reply With Quote
Old 12-11-08, 20:52   #3
No-X-Cape
BMW Driver

Stage 5

No-X-Cape's Avatar

Luciano nu garantez dar in momentul cand ai cumparat masina ..ai fost in germania la politie si ti-a facut brifu mi si mare pe numele tau ..in cel mai rau caz ...iei legatura cu sediul politiei la care ai facut actele masinii si iti poate elibera alt brif mare contracost, nu garantez ca merge treaba asta ..dar merita incercat ! alta varianta nu stiu care ar fi ..imi pare rau ptr incidentul tau ! bafta multa
Old 16-11-08, 21:09   #4
bh99mes

Stage 4

bh99mes's Avatar

ai reusit ceva pana la urma?
bafta!
bh99mes is offline   Reply With Quote
Old 26-11-08, 08:03   #5
BRABUS_27

Stock

Salut se pare ca ai cam dat de necaz dar nu e grav partea cu brieful mare ca poti merge la un notariat si dai o declaratie pe propria raspundere si se rezolva. Daca mai ai neclaritati scrie-mi .Bafta.
BRABUS_27 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -