Quote:
Originally Posted by iasi_drifter
Intentionez cat mai curand sa imi iau un BMW preferabil 325i dispunand de 5000 EURO (inmatriculat evident).
Mi-as lua eu E36 dar inca nu sunt hotarat sa dau toti banii pe masina si atunci ma vad nevoit sa iau in considerare si E30.
E30-urile care se gasesc la noi in ce stare sunt? Pe moarte si cu multe probleme sau se tin bine?
Ce ma intereseaza e sa imi iau o masina buna ca nu am nici un chef sa stau la reparatii mai ales ca am de gand sa fac si ceva drifting cu masinuta. Si sa ma tina ceva vreme deci sa fie ok din pdv mecanic si al caroseriei.
La ce pret minim pot sa imi iau un 325i bun modelul E30 si la ce pret E36 325i dupa negociere adica?
|
daca nu ai bani de bagat in urs, nu-ti lua urs
E 30-ul te mananca de bani,sunt masini vechi de 20 de ani,motoare la peste 200.000 km, care nu mai duc mult ( intr-un stil de condus "sport")
in orice caz,daca doresti E 30 apeleaza la cineva priceput in ce inseamna BMW-ul anilor 80-90 .. sa asculte motorul sa-si dea cu parerea si sa te sfatuiasca daca : DA sau BA

indiferent cat de bine ar suna motorul , de cand o iei , "nu te da la ea" fara sa-i faci un schimb de ulei , si fara sa schimbi cureaua de distributie si flansha dintre cutie si cardan
ti-am spus si eu parerea mea
la E36 nu cred ca ai sanse cu 5000 de euro...
bafta si sper sa faci o achizitie buuuna