13-10-08, 18:28
|
|
Stage 5
Member of: [Old School Cars] [Echipa de sprijin]
|
BMW E30
Salut!
Ma tenteaza de ceva timp sa imi cumpar un E30. Ce parere aveti, merita, cam care ar fi costurile de intretinere (inafara de tuning, ala e separat).
Si cel mai important, probleme cu RAR-ul sau ITP-ul, sa zica ca e vechi sau non-euro? Pana la urma ce se intampla cu masinile non-euro?
Precizez ca o sa il iau inmatriculat in Ro.
|
13-10-08, 21:11
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW] [2 Roti]
|
Re: BMW E30
Indiferent ce planuri vei avea in cazul in care iti vei lua urs va trebui sa stii ca iti va manca f multi bani,timp plus ca nu mai este o masina de mers zilnic.daca vrei doar sa il iei sa te dai cu el si sa il omori...intradevar nu intra multi bani insa il vei pune cu botu pe labe repejor...apoi sa te tii.
daca planuiesti sa investesti in el...tuning cum ai spus tu...depinde ce inseamna tuning la tine...o vopsea sau o modificare la motor...din nou iti vor trebui bani.
Cat despre Rar...atata timp cat masina e curata in seii nu prea au ce sa iti faca...iar la itp la cam la fel...nu te duci cu jante pe 17" si tu in talon ai 15" sau cu o toba care sa trezeasca tot cartierul!
In concluzie Ursuletul nu este o masina pentru oricine,o tratezi cu respect si ai grija de ea iti va oferi satisfactii pe masura...altfel nu!
13-10-08, 21:29
|
|
Stage 5
|
Pai nu imi permit mai multe masini, deci in calcul intra si mersul cu ea la serviciu/facultate etc. Cand am zis tuning m-am referit la niste faruri/stopuri/suspensii/jante/vopsea, cam astea, nu tot felul de kit-uri.
Si parca ar merge din cand in cand un drift .
|
|
|
13-10-08, 21:31
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [BMW]
|
Pe langa cele spuse mai sus vreau sa mai fac o mica completare: i-ti iei urs numai daca esti fan inrait, inebunit, obsedat de el, altfel nu se merita, nu o sa-i faci fata. Intelegi unde bat..............
|
|
|
13-10-08, 21:43
|
|
Stage 5
|
Pasiune si tragere de inima pentru treaba exista. Banii vin si ei, nu in cantitati mari, dar cat sa ii fac ce am zis mai sus sunt. N-as merge chiar la fan inrait, inebunit, obsedat pentru ca nu cred ca vreo masina merita asa ceva, ma rog, asta e altceva.
Ca sa fiu sincer oscilez intre E30 si E39. Am intrebat de E30 deoarece e mai micuta si m-am gandit ca automat mai usor de ingrijit.
Repet, masina este si pentru drumurile obisnuite, nu in fiecare zi pentru ca ma omoara traficul, dar cand se poate sa se poata.
|
|
|
13-10-08, 21:56
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW] [2 Roti]
|
Atunci nu ramane decat sa iti uram bafta si sa ne arati si noua achizitia dupa ce o procuri,cat despre pasiune,fan inrait ,obsedat...vorbim dupa cateva luni dupa ce vei avea masina
Acum de curiozitate...cam ce motorizare iti doresti sa fie?
|
|
|
14-10-08, 10:14
|
|
Stage 5
|
2.5 Benzina
Merci frumos, sa fie!
|
|
|
14-10-08, 13:01
|
|
Stage 5
|
POT SA-TI SPUN DOAR CA IEU LAM LUAT DE VREO 3-4 LUNI CU 1800 E SI IN PREZENT A AJUNS LA 4500 E DECI TREBUIE SA STI CE VREI .
MAI DEPARTE U DECIZI .
|
|
|
14-10-08, 20:59
|
|
Stage 5
|
4500 E in 4 luni? Pai banuiesc ca iti permiti si i-ai facut mai mult decat vreau eu sa ii fac, pentru inceput cel putin.
|
|
|
15-10-08, 10:31
|
|
Stage 5
|
SA STI CA NU PREA IMI PERMIT DAR CU SACRIFICI SI EFORT SE FACE SI SA NU CREZI CA IO IN ASTEA 4 LUNI AM IESIT LA VREUN BAR CEVA ,AM CAM STAT PE DREAPTA CA ASTA A AZUNS CA O MOLIE SA IMI MANINCE SI CHILOTI DIN FUND SCUZE DE EXPRESIE ASA CA TU STIE CE FACI SI CE ITI PERMITI .
|
|
|
15-10-08, 16:08
|
|
Stage 5
Member of: [MERCEDES]
|
e cu dus-intors cu ursii
cum s-a spus si mai devreme, ia-ti urs doar daca esti bolnav cu asa ceva si ai o sursa de venit stabila. altfel iti bati joc si de tine si de masina si te chinui.
ursul meu e pe bara de 4 luni de cand l-am busit.ma rog de mecanic sa ii mai faca cate ceva.
masina iti ofera anumite satisfactii,dar te innebuneste lipsa banilor..mereu imi vin idei gen" hai sa iau supensii,frane,jenti,etc.."
e greu.
cum ziceam, tie trebuie sa iti placa, sa iti placa muult de tot.
ai mers vreodata intr-un urs? sau intr-un bmw macar?
vorbeste cu un posesor de urs de la tine din oras,convinge-l sa te faca o tura, cine stie poate il cinstesti si conduci si tu..abia atunci vei intelege care e treaba.
iti recomand sa te "dai" si cu un E36, poate iti place si ala..
daca ai si tu un venit de 300-400 euro pe luna, din care poti dedica 200-300 euro ursului..e treaba. daca nu..gandeste-te mai bine.
|
|
|
15-10-08, 17:14
|
|
Stage 5
|
Am mers o singura data cu un BMW, un E93, in rest nu am avut ocazia sa merg sau sa conduc un BMW. Sunt din Bucuresti, deci posesori se gasesc usor. Am un salariu de 510Euro pe luna (sunt inca student ), deci pot pune deoparte niste bani pentru masina.
Nu vii la 4TuningFESTIVAL si ma dai o tura?
|
|
|
15-10-08, 22:01
|
|
Stage 5
Member of: [MERCEDES]
|
Quote:
Originally Posted by Angel 5
Am mers o singura data cu un BMW, un E93, in rest nu am avut ocazia sa merg sau sa conduc un BMW. Sunt din Bucuresti, deci posesori se gasesc usor. Am un salariu de 510Euro pe luna (sunt inca student ), deci pot pune deoparte niste bani pentru masina.
Nu vii la 4TuningFESTIVAL si ma dai o tura?
|
as veni, dar am masina in service
vin pe jos.
|
|
|
15-10-08, 22:58
|
|
Stage 5
|
Da, am vazut dupa ce am postat . Eh, vad eu cu cine vorbesc in weekend
|
|
|
16-10-08, 10:35
|
|
Stage 5
|
AI UN SALARIU MAI MARE CA AL MEU DECI DACA EU AM REUSIT SA TIN SI SA FAC UN URS TU DE CE NU AI PUTE .
SI ACUM BAFT CA SA-TI GASESTI UNU BUN NU UN CAZAN .
|
|
|
|
|