Multumesc, as fi vrut ceva de genul lista cu ce-mi trebuie, cu ce sa caut in dezmembrari... mi-ar fi mai usor sa caut in ro asa ceva adica, am gasit la cineva, pompa, calculatorul, punte spate cu senzori... da cam atat...
nu cred ca se merita sa pui abs pe urs,avand in vedere ca multi s-au plans de perfomantele acestuia...chiar si pe uscat.sa nu vorbim de alte conditii de carosabil.tot aud ca este foarte pacatos...unii l-au dezactivat... mai intereseaza-te sa nu regreti dupa aia...
saptamana viitoare pun si eu punte spate cu discuri, am luat jambe groase pentru fata, nush ce discuri sa iau... vreau ventilate si perforate... ma gandeam la zimmerman... cineva mi-a spus sa iau brembo
eu am ABS pe urs si chiar imi place cum franeaza.Am mers si cu si fara ABS si imi place mai mult franarea cu ABS.iarna cel putin cand am mers mi-a fost foarte de folos ABS tinand cont ca la ce cauciucuri aveam(225 cu profil in V) nu aveam aderenta mai deloc.
Cred ca un an m-am chinuit sa-i dau de cap si tot nu am reusit, mereu facea figuri. Am sfarsit cu un mic "poc" din cauza ca nu mi-a tinut decat o roata. Daca aveam frana buna (fara ABS) ma oprean lejer, deci.............
Eu unul sunt impotriva lui (la urs bineanteles)
saptamana viitoare pun si eu punte spate cu discuri, am luat jambe groase pentru fata, nush ce discuri sa iau... vreau ventilate si perforate... ma gandeam la zimmerman... cineva mi-a spus sa iau brembo