Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 15-08-08, 07:51   #1
bogmotorsport
VW Driver

Stage 5

bogmotorsport's Avatar

Member of:
[VW]
Default bmw E30

salutare tuturor...ma bate gandul rau sa trec de la golf la urs.ma puteti ajuta si pe mine cu niste sfaturi mai concrete legate de achizitionarea unui urs?dupa ce dau golfu vreau sa merg in germania sa iau unu' daca voi gasii in maxim 150 de mii de km si ca bani prin 3 mii.spre exemplu as vrea sa stiu cam care sunt problemele des intalnite la acest model.eu as vrea sa-l iau cu 1,8is...este bun acest motor?as alege intre 1,8 is si maxim 2 litrii...care sunt cele mai fiabile motoare pana in 2 litrii si ce probleme sunt legate de motor.sper ca ma veti ajuta si pe mine cu niste sfaturi

cu respect,bogdan
bogmotorsport is offline   Reply With Quote
Old 15-08-08, 18:51   #2
bogmotorsport
VW Driver

Stage 5

bogmotorsport's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: bmw E30

sunteti atatia proprietari de ursi....chiar nimeni nu ma poate ajuta cu niste sfaturi legate de motor si eventualele probleme care trebuie sa le iau in vedere la achizitionarea unui e30?
ce stiti despre 318i M40 in 4 cilindrii de 113 cai care s-a fabricat din 87 pana in 91...este fiabil motorul asta?ar mai fi si motorul de 129 de cai M20 in 6 cilindrii 320i?despre el ce parere aveti...pe mine ma intereseaza sa fie cat mai fiabil nu neaparat sa aiba cai multi ci sa se poarte decent...si ca intrebare aceste 2 motoare au distributia pe lant?

cu respect,bogdan
Old 15-08-08, 19:35   #3
my life

Stage 3

my life's Avatar

sal,eu am un 320i sunt multumit de el ,prefer motorul in 6 cilindri trage bine,probleme in afara de verificat partea tehnica ca la orice masina ai grija la caroserie in special la podea,oale ,sunt zone unde da bine rugina ,dar cam cat te ajunge taxele la rar+taxa de poluare? si tb. sa ti cont ca este o masina cu destui ani iar la rar tb. sa corespunzi la toate capitolele sa treci ,piese gasesti la preturi rezonabile dar daca are nevoie de reparati mai serioase cu totul o sa ajungi la o suma nu prea mica
my life is offline   Reply With Quote
Old 15-08-08, 21:06   #4
bogmotorsport
VW Driver

Stage 5

bogmotorsport's Avatar

Member of:
[VW]

multumesc pt parerea ta...fara o masina impecabila nu stau la discutii...mai bine nu o iau...depinde cat de tare imi face cu ochiul ca sunt dispus sa dau 3 mii dar cine stie ce gasesc...aia ramane la locul cu pricina...oricum ms de parere si mai astept si altele
Old 15-08-08, 23:44   #5
Addy_Gaman

Stage 5

Addy_Gaman's Avatar

sal,daca vrei un urs tipla am vazut eu unu pe brancoveanu in bucuresti,are si kitul de m-tehnik2,este neinscris si vrea 4000 pe el ,are motor de 2 litri
Addy_Gaman is offline   Reply With Quote
Old 15-08-08, 23:47   #6
Addy_Gaman

Stage 5

Addy_Gaman's Avatar

eu mam luat unu de curand tot cu 4000 dar cu motor de 2500 tot m tehnik2
Addy_Gaman is offline   Reply With Quote
Old 16-08-08, 11:32   #7
zamburic

Stage 5

zamburic's Avatar

Member of:
[BMW]

Parerea mea sa iti iei din germania, esti mai sigur.... la 3.000 e imposibil sa nu iti iei urs tipla...
zamburic is offline   Reply With Quote
Old 16-08-08, 16:02   #8
DyZ
X-Team Racing Club Member

Stage 5

DyZ's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]
[VW]

parerea mea este sa alegi un motor intre 1.8 is - si 2.5 ( merita sacrificiu ) cand iei masina sa nu te uiti la optiuni ... gen sa aibe geamuri electrice si alte "tampenii" iar daca ai posibilitatea incearca sa faci un sacrificiu si sa dai o fuga pana in germania
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...n&pageNumber=1
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...n&pageNumber=2
DyZ is offline   Reply With Quote
Old 19-08-08, 15:12   #9
bogmotorsport
VW Driver

Stage 5

bogmotorsport's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by bogmotorsport View Post
salutare tuturor...ma bate gandul rau sa trec de la golf la urs.ma puteti ajuta si pe mine cu niste sfaturi mai concrete legate de achizitionarea unui urs?dupa ce dau golfu vreau sa merg in germania sa iau unu' daca voi gasii in maxim 150 de mii de km si ca bani prin 3 mii.spre exemplu as vrea sa stiu cam care sunt problemele des intalnite la acest model.eu as vrea sa-l iau cu 1,8is...este bun acest motor?as alege intre 1,8 is si maxim 2 litrii...care sunt cele mai fiabile motoare pana in 2 litrii si ce probleme sunt legate de motor.sper ca ma veti ajuta si pe mine cu niste sfaturi

cu respect,bogdan
daca observati mai sus am specificat ca merg in germania...numai de acolo vreau sa iau una nu batuta de drumurile noastre de aici...multumesc de pareri
- Copyright 2026 4Tuning -