Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 09-08-08, 10:50   #1
nutzu4pub
Opel Driver

Stage 5

nutzu4pub's Avatar

Member of:
[Opel]
Default spate e36

in iarna care vine intentionez sa imi cumpar un e36 coupe..si sunt curios dak are cineva vreo poza..sau vreun link..de la vreun e36 cu stopuri de e46..fata am vazut..si e super ok..vroiam sa stiu dak se poate pune si stopurile dupa e46...si dak vin bine..are cineva vreo poza sau un link?
nutzu4pub is offline   Reply With Quote
Old 09-08-08, 18:31   #2
FmFm

Stage 4

FmFm's Avatar

Default Re: spate e36

nu se potriveste nici fatza nici spatele... trebuie pus spate cu totu de e46.

asa se procedeaza si la fatza. se ia pur si simplu o fatza de e46 si se pune pe e36. si cand zic fatza zic aripi roti lonjeroane tot :P. e complicat. eu zic ca nu se merita. e36 e frumos asa cum e. ia-ti e36 coupe pune-i semnalizari albe si triple spate de m3e36, folie, jante, toba si suspensie si o sa fi mandru de ea mult timp.

acelasi lucru fac baietii si la bora. pun fatza de golf. avea cineva o poza cu o bora neagra cu bot de golf. bora variant si golf variant au aceleasi dimensiuni aproape deci automat se potriveste "bot"-ul de la una la cealalta.

am mai vazut si un e36 de ungaria pregatit pentru drift cu fatza de e46. culoarea rosu.

eu asa cred ca se procedeaza. se pune pur si simplu de la partbriz in fatza totul de la alta masina. va rog sa ma corectati daca gresesc. Nutzu4pub sper ca ti-am fost de folos. bafta
Old 09-08-08, 20:09   #3
veveve

Stage 5

veveve's Avatar

Member of:
[Moderators]

Quote:
Originally Posted by FmFm View Post
nu se potriveste nici fatza nici spatele... trebuie pus spate cu totu de e46.

asa se procedeaza si la fatza. se ia pur si simplu o fatza de e46 si se pune pe e36. si cand zic fatza zic aripi roti lonjeroane tot :P. e complicat. eu zic ca nu se merita. e36 e frumos asa cum e. ia-ti e36 coupe pune-i semnalizari albe si triple spate de m3e36, folie, jante, toba si suspensie si o sa fi mandru de ea mult timp.

acelasi lucru fac baietii si la bora. pun fatza de golf. avea cineva o poza cu o bora neagra cu bot de golf. bora variant si golf variant au aceleasi dimensiuni aproape deci automat se potriveste "bot"-ul de la una la cealalta.

am mai vazut si un e36 de ungaria pregatit pentru drift cu fatza de e46. culoarea rosu.

eu asa cred ca se procedeaza. se pune pur si simplu de la partbriz in fatza totul de la alta masina. va rog sa ma corectati daca gresesc. Nutzu4pub sper ca ti-am fost de folos. bafta
un picutz ai gresit...nu se taie fata,si in nici un caz lonjeroanele...se taie partea din fata a aripilor cea din zona farurilor,si se modifica un picutz capota de e46....cat despre stopuri ...inca nam vazut asa ceva ar fi o noutate
Old 10-08-08, 03:56   #4
FmFm

Stage 4

FmFm's Avatar

pai si "ochelarul" ? se potriveste pe lonjeroane ? hmm nush mie chiar mi se parea mai simplu cum zic eu dar si acolo trebuie modificat compartimentul motoruli, sistemul de prindere tot, tot.

eu zic totusi ca cel mai bine ar fi sa o lasi cum este. iar veveve te rog sa-mi spui. la bora cand pui d golf tot asa faci ?
FmFm is offline   Reply With Quote
Old 25-08-08, 17:09   #5
Billy c25xe

Stage 5

Billy c25xe's Avatar

Din pacate nu am poze cu vreunul coupe insa am poze cu un cabrio , care arata binisor
Attached Images
File Type: bmp e36 cabrio (46).bmp (1.37 MB, 82 views)
File Type: bmp e36 cabrio (49).bmp (1.37 MB, 64 views)
Billy c25xe is offline   Reply With Quote
Old 25-08-08, 23:14   #6
Valmotor2

Stage 2

sunt si eu de asta tentat, desi am un e36 cu kit M pe el ... dar parca as vrea sa incerc totusi sa pun in fata un e46 dar e departe aceasta idee, asa ca totusi vreau niste lamuriri cu privire la modificarile astea.

In afara de aripi, bara, faruri,semnalizatoare si capota.

Ce trebuie modifcat ? capota, unde ce si cum ?
Aripile nu trebuie si ele modifcate la prindere, zic si eu acum ?
Bara de la E46 stoc si aceea nu trebuie modificata ?
Suporti pentru faruri, la fel ?

Ce mai trebuie, desi nu e greu sa procuri aceste piese ... mai greu mi s-ar parea sa le pui pe masina sa arate cum trebuie. Desi am niste poze cu un e36 si fata de e46 care sincer arata foarte misto cu fundul de la masina original de e36 fata de e46.

Ar fii o idee pentru cei care nu isi permit un e46, si cu cost acceptabil sa ii faca un fel de conversie, adica o operatie "faciala".
Valmotor2 is offline   Reply With Quote
Old 26-08-08, 17:10   #7
Valmotor2

Stage 2

Alo!!! nimeni nu are nici o idee ? sau macar DSG (bmw-ul alb m3 E36) sa ne spuna cate ceva despre masina, care au fost modificarile???
Valmotor2 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -