Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 24-04-08, 16:41   #1
Dic84

Stage 2

Default BMW inscris pe Germnaia.

Va salut,dragi impatimiti ai calutilor de BAVARIA.Vreau sa va intreb si eu ceva.De ieri mi s-a pus pata pe o pisicuta din Germnaia.Masina arata super bine,e din 93,are ABS,motor 1,8 , 160k km...ma rog...super marfa,ce sa mai.Eu vreau sa o cumpar,pretul este f mic,cca 800 E si sa o inamtriculez pe Germania pt ca am rude acolo.Aici vine nelamurirea mea : stice cineva daca la ei se platesc taxe din astea ca la noi,doar pt ca masina este veche?Sau daca e deja inmatriculata acolo nu mai trebuie sa platesc nimic?Ma gandesc ca la banii astia daca o duc si merg 2-3 ani de zile cu ea,sunt super multumit.Daca stie cineva,sa ma ajute si pe mine cu aceasta problema.Va multumesc.
Dic84 is offline   Reply With Quote
Old 24-04-08, 16:54   #2
mihai88

Stage 5

mihai88's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
Default Re: BMW inscris pe Germnaia.

pai o ti inmatriculata acolo si iti platesti taxele acolo
impozitu undeva pe la 211 euro
si asigurarea vreo 90 de euro,sau umpic mai putin,depinde

nu mai stiu daca mai trebuie ceva...o sa mai fie ceva taxe da mici

(unchimiu are tot bmw cu motor de 1.8 si atata plateste),ar fi acceptabil decat sa dai la noi mii de euro pe taxa de inmatriculare
spunele rudelor sa il intrebe pe personaju unde au facut asigurarea ptr ei(in caz ca au masina)
mihai88 is offline   Reply With Quote
Old 24-04-08, 16:56   #3
Dic84

Stage 2

Default Re: BMW inscris pe Germnaia.

am inteles.deci nu exista nicio taxa de inmatriculare cum este la noi?si inca ceva....asigurarea trebuie musai sa o faci la ei?la noi nu se poate face dupa seria de caroserie,fara sa treci nr masinii??
Dic84 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -