Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 30-03-08, 09:38   #1
IuLiaNo

Stage 5

IuLiaNo's Avatar

Default Kit MTech2

Am si eu o intrebare..ce modificari trebuiesc aduse unui urs cu stopuri inguste pt a i se pune kitul mtech2..si daca merita modificarile!!
IuLiaNo is offline   Reply With Quote
Old 31-03-08, 12:42   #2
IuLiaNo

Stage 5

IuLiaNo's Avatar

Default Re: Kit MTech2

chiar nu stie nimeni ??
Old 31-03-08, 16:21   #3
MARI_NSL

Stage 5

MARI_NSL's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Design Team]
[PARTICIPANT CURSE]
[Virtual Tuning]
[BMW]
[VW]

lateralele la bara spate trebuiesc lungite un pik ... si bandourile spate la fel ..un pik lungite ..

asta stiu pentru coupe
MARI_NSL is offline   Reply With Quote
Old 31-03-08, 16:28   #4
Bass-Evolution
Honda Driver

Stage 5

Bass-Evolution's Avatar

Member of:
[Honda]
[4Rally]

Daca vrei sa montezi u nkit m-tech II pe o masina facuta inainte de 89, respectiv cea cu triple inguste cum le spui tu e de stiut faptul ca inlaturi din prima posibilitatea de a monta un kit origina, de plastic. Asa cum a Zis si Mari, trebuie lungite niste elemene ale kitului lucru usor de facut dat fiind faptul ca lucrezi cu fibra. De asemenea trebuie nascocit un sistem de prindere, dat fiind faptul ca barile de plastic de la modelele de dupa 89 au alti suporti si alt sistem de prindere.

'95 Subaru Impreza WRX GC8
'96 Renault Megane Coach
'95 Honda Civic EG9

www.EvolutionDetailing.ro - polish, reconditionari faruri, tratamente interioare si multe altele.
Bass-Evolution is offline   Reply With Quote
Old 31-03-08, 23:59   #5
Robert19

Stage 4

Cum frate sa lungesti lateralele barii??Adica bara mtech2 este mai mica decat bara stock de '90??La bara stock de model '90 lateralele sunt mai mari decat masina cu aprox 2-3 cm.Poate vreti sa spuneti ca trebuie facute lateralele mai mici putin la bara mtech 2.
Robert19 is offline   Reply With Quote
Old 01-04-08, 22:51   #6
Maroo

Stage 5

Maroo's Avatar

au comfundat la kit nu tre sa lungesti nimik din contra ori scurtezi bandourile din spate si bara spate ori tai si pui pasaje de 90 (stopuri late) supori nu au treaba se dau aia <88 jos si se pun cei de >88 pe masina prinderile sunt la fel in concluzie la bara fata nu modifici nimik la bandouri aripi fata +usi nimik la bandouri aripi spate si bara spate trebuiesc pasaje de stopuri late sau kit-ul de m-tech taiat, modificat, tziganizat dar ai putea sa iei in consideratie si m-tech 1 este un kit destul de frumos si se poate monta fara modificari si alte chesti
Old 02-04-08, 00:01   #7
Robert19

Stage 4

Exact.Deci in concluzie ,ori trebuie pus spatele de model facelift,ori taiate bandourile laterale ale barei,nu trebuie prelungit niciun kit.
Robert19 is offline   Reply With Quote
Old 02-04-08, 01:01   #8
IuLiaNo

Stage 5

IuLiaNo's Avatar

Deci pana la urma e mult de munca ...merita modificarile ??
Old 02-04-08, 01:43   #9
Maroo

Stage 5

Maroo's Avatar

asta tu decizi dar eu te sfatuiesc sa schimbi pasajele si sa pui stopuri o sa se vada mai bine decat sa tai din bandouri si bara asta daca ti neaparat sa pui m-tech...
Maroo is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -