Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 28-01-08, 00:50   #1
SatanaVeX

Stage 5

SatanaVeX's Avatar

Member of:
[DACIA]
[Opel]
Default sa-mi cumpar sau nu e36?

Buna.*****
Oameni buni acum fac scoala de soferi *****
vreau sa imi iau un bmw 318i sau 320, dar adus de dincolo, dar pana in 4 mii de euro *****
Tata tot zice sa nu imi iau bmw ca sunt foarte scumpe piesele
Acum va intreb asa ca eu nu stiu prea multe la masini,deci cum e cu bmw`urile astea E36 ? sunt acceptabile preturile sau scumpe ori intre? in rest merg binisor asa pt un incepator ??cu timpul vreau si ceva tuning la masina si nu-s om sa ma scoata banii din casa dar ma refer ca in timp sa le fac pe toate*****
Merita masina asta? dati-va cu parerea plss

Last edited by aleks; 11-02-08 at 17:13.
SatanaVeX is offline   Reply With Quote
Old 28-01-08, 01:18   #2
lrazvani

Stage 4

lrazvani's Avatar

Default Re: Intrebare pentru toata lumea:)

Quote:
Originally Posted by SatanaVeX View Post
Buna.*****
Oameni buni acum fac scoala de soferi *****
vreau sa imi iau un bmw 318i sau 320, dar adus de dincolo, dar pana in 4 mii de euro *****
Tata tot zice sa nu imi iau bmw ca sunt foarte scumpe piesele
Acum va intreb asa ca eu nu stiu prea multe la masini,deci cum e cu bmw`urile astea E36 ? sunt acceptabile preturile sau scumpe ori intre? in rest merg binisor asa pt un incepator ??cu timpul vreau si ceva tuning la masina si nu-s om sa ma scoata banii din casa dar ma refer ca in timp sa le fac pe toate*****
Merita masina asta? dati-va cu parerea plss
... euforia si fascinatia BMW....fac o treaba MINUNATA psihologii de la BMW care nu au studiat psihologia afacerilor doar la o facultate ! sunt niste chestii ce ne depasesc pe noi aici !
daca asta vrei iati , dar nu e nustiu cat de practic e....eu as merge pe un brand mai putin evoluat la categoria prestigiu ....dar umpic mai nou..consum mai mic..etc

Last edited by aleks; 11-02-08 at 17:14.
lrazvani is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -