27-11-07, 18:07
|
|
Stage 1
|
un urs corcit
salut toti posesorii de bmw indiferent de model.de ceva timp,mai bine de un an tot citesc si urmaresc multe topice de la aceasta sectiune(bmw) si parca ma atacam ca nu puteam sa imi permit si eu ca sa zic unul din visele mele.se pare ca acest vis a devenit realitate in sfarsit.am gasit de curand un ursulet din 87 dar cu caroserie de M3.masina nu este functionala momentan in sensul ca este dezechipata complet,urma sa fie pregatita de cel de la care o cumpar.din 92 cand am vazut prima data urs am vrut aceasta masina insa nu mi-am permis sa o cumpar pana acum.prima dragoste a fost oltcit si poate ca ramane in suflet mereu insa ursul mi-a cerut aproape zilnik sa apara si el.abea sambata o sa merg sa vad ursul cum arata si ce are sau ce nu are.as avrea inainte sa o iau sa stiu cam la ce sa ma uit de la voi cei care aveti si sunteti tatici sa zic asa.pana la urma oricum o voi lua chiar daca o sa imi ia 1-2 ani sa o pun in functiune pentru ca o iau la un pret foarte mic si merita sa investec in ea asa cum am facut si la oltcit,o masina in care putina lume mai baga banii.pasiunea ramane pasiune si nu moare niciodata indiferent de posibilitati zic eu.
deci va rog sa ma indrumati sa ma sfatuiti cu tot ce stiti voi pentru aceasta masina.precizez ca v-a fi doar o masina normala,fara tuning,fara modificari,o vreau asa cum a facuto mama ei.
va multumesc anticipat tuturor.
|
|
|
27-11-07, 19:48
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [BMW] [Colectionar Machete]
|
Re: un urs corcit
assteptam poze
si detali despre masina
|
|
|
28-11-07, 08:36
|
|
Stage 1
|
am spus mai sus pana acum tot ce stiu...masina are caroseria de m3e30mai putin motorul si cutia care tre sa imi aleg intre un motor de 1.8 si unul 2.0. vroiam sa stiu de la voi ce tip d emotor e mai bun pentru un incepator si care e mai rezistent...nu stiu...un sfat ceva.
eu sunt la munca in cursul sapt si nu am timp sa merg sa ai fac poze insa sambata sau duminica o sa apara si pozele.promit.
|
|
|
28-11-07, 08:53
|
|
Stage 5
|
Parerea mea este ca recomandat ar fi pt tine cel de 1,8,fiind incepator,dar as alege totusi cel de 2 .Este ceva diferenta dar ai alta senzatie cand auzi sunetul acela deosebit pe care il scot cei 6 cilindrii
|
|
|
28-11-07, 12:12
|
|
Stage 1
|
piratu....mersi de sfat...si eu tot asa ma gandeam,ca un 1.8 ar fi indicat pentru mine,desi pe langa masina cumparata pentru inca 400 de euro mai pot lua inca un seria 5 din ate am inteles,motorul de 3,5...insa am precizat ca masina o vreau de familie si pentru un om care nu are bani cu caru... e doar o masina care ma atrage de mic copil si o vreau.pana cand ajung la garaj sambata sau duminica sa vad ce si cum concret mare lucru nu pot sa zic,apoi mai vedem.m-am bucurat ca e dezechipata si ca o pot reface de la 0 cu mana mea.ceva iesit din comun pentru mine singur sa fac asa ceva insa sper sa gasesc ajutor aici pe forum.o s apun si poze cu ea cand o sa ai fac in weekend.
bafta tuturor.
|
|
|
28-11-07, 20:11
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [BMW]
|
Salut. Nu vreau sa te superi pe mine sau sa zici ca-s carcotas, dar ai zis ca nu te pricepi la ursuleti, asa ca sfatul meu e sa te uiti bine la serii sa fie M original, sa nu fie vreo facatura, trebuie sa inceapa cu WBS (asa stiu eu dupa ce m-am documentat , vezi topicul lui Dan). In rest iti spun ca rugina apare la aripile spate, praguri chiar si la podea (stiu din experienta). Pentru masina de familie iti recomand 1800, dar sa stii ca nu se compara cu 2000, cum au zis si baietii. In rest iti urez bafta si asteptam pozele.
|
|
|
29-11-07, 08:42
|
|
Stage 1
|
cipilica...iti multumesc pentru postul tau...nu am de ce sa ma supar.
acum...masina originala e din 83,a fost intial un rechin,in 92 proprietarul a lovit-o asa de rau ca nu a mai avut ce face si a trebuit sa schimbe caroseria si a schimbat-o cu cea care e pe ea acum,i-a facut recarosare da cu caroserie de m pentru ca asta a gasit atunci,adusa din germania.actele sunt in regula din ce am vazut eu,adica seriile care sunt pe sasiu sunt si in actele masinii.oricum o sa merg cu cineva care are o statie itp sa se uite si el si atunci sper sa fie ok.cit despre rugina cu locurile spuse de tine sunt obisnuit...si oltcitul aceeasi boala o avea.oricum multumesc de sfat.
masina o sa fie de familie pentru ca nu imi permit sa fac ce fac alti veterani de pe aici dar probabil ca in timp va primi un set ceva de exterior si jenti,asta dupa ce masina o sa fie perfect functionala si sigura pe sosea.am foarte multe schimbate la ea anul asta ,am vazut documentele,facturile la ce s-a schimbat la ea.bordul este din 92,instalatia electrica la fel,calculatorul la fel,astea bineinteles nu noi.eu sper sa reusesc sa fac ce mi-am propus iar pentru cei ce vor sa imi vada realizarea din trecut o pot vedea la acest link:
https://forum.4tuning.ro/321-discutii-oltcit/15043-vreau-modific-rm-putin-tunez-exterior-astept-idei-sfaturi.html
un proiect care a durat 2 ani aproximativ fara ajutor de la nimeni mai putin kitul exterior care e luat din craiova dupa sfaturile baietilor de acolo.
ne auzim sambata sau duminica dupa ce merg sa ai fac ceva poze.
era sa uit..pe langa aceasta masina mai am posibilitatea sa iau inca un 5-ar din 87 ,motor 3,5,ful option,centrala de confort simulte altele...lovita in partea dreapta in stalp pentru piese.cel de la care iau masina mi-a zis ca acel motor se poate pune pe urs insa 3500...sa fiu sincer....poate peste vre-o 2 ani de acaomodare cu cel de 2500. cea mai puternica masina pe care am avut-o eu a fost cumotor de 2400 turbo...un volvo dar de la 240 la 3500...e distanta de o masina
gata ca va plictisesc cu postul meu lung.
o zi buna tuturor.
|
|
|
29-11-07, 16:10
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [BMW]
|
Parerea mea:
1)nu te arunca de pe acum la un 3500 daca nu ai bani destui de investit;(intra 3500 pe ursulet, dar gandeste-te ca mai trebuie sa faci si altele pe langa, nu doar il trantesti acolo si gata, ce se intampla daca pui un 2000 pe oltcit, mai face fata?-suspensie, frane, rigidizare, plus ca daca vrei sa-l omologhezi e mai greu)
2)nu cred ca se merita 3500, mai bine un 2500 12 sau 24 valve, nu e mare diferenta de putere, doar cuplu, dar cred ca nu se merita, cu mici investitii ajungi cam la aceiasi putere;
3)care crezi ca consuma mai mult? (nu numai benzina, ma refer la costuri totale, cu riscul de a ma certa cei care au facut deja asta).
Repet: e doar parerea mea!
P.S. Eu am ales 2500 12 valve si sunt multumit, adica la cum se comporta masina stoc e destul, dupa modificari om mai vedea. BAFTA
|
|
|
21-12-07, 19:33
|
|
Stage 1
|
baieti...de 2 zile am masina acasa....din pacate nu am un aparat de foto sa ai trag ceva poze dar maine o sa incerc sa fac rost si sa trantesc aici cateva poze.momentan arata ca dracu fiind dezechipata,motor si cutie date jos,aripi fata date jos,capota data jos.nu prea e cine stie ce de vazut acum insa ca sa nu par un mincinos o sa va pun poze sper maine seara.motorul am ales un 2.0 pentru ca a fost tot ce mi-am permis momentan,bugetul fiind foarte mic si strans.sper sa pot scoate o masina cit mai simpla si fara tuning exterior ,cam cum a facut-o mamica ei.
gata cu vorba ...ne vedem dupa ce pun pozele cu sfaturi si chiar critici pentru care nu ma voi supara.
|
|
|
22-12-07, 14:16
|
|
Stage 5
Member of: [BMW]
|
sunt foarte curios daca masina asta este gri-metalizat
|
|
|
31-12-07, 18:56
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
hai cu pozele ca sunt curios daka e m3 pe bune
|
|
|
31-12-07, 19:41
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Quote:
Originally Posted by JohnyXxx
hai cu pozele ca sunt curios daka e m3 pe bune
|
cumva este cea neagra din cluj? care cere pe ia 2500e
|
|
|
11-01-08, 18:01
|
|
Stage 1
|
imi cer scuze in fata tuturor....da..masina este gri metal si este recarosata cu caroserie m3 in 92...nu am pus poze pentru ca nu am adus-o acasa din urmatoarele motive:
eu am fost plecat din tara si cel care trebuia sa mearga s ao ia nu a luato sa o aduxca acasa crezand ca nu vreau asa ceva.desi mi-a zis ca merge sa o ia .
1.m-am speriat cand am vazut-o cum arata...trebuie facut tot la ea de la a la z
2.nu am avut cu ce sa o aduc...imi trebuie platforma
dupa ce am mai mediatat putin desi nu o mai vroiam am ajuns la concluzia ca o voi lua .
imediat ce se poate circula mai usor in cta o s ao urc pe platforma si o aduc acasa ins asa nuj va asteptati sa vedeti ceva bun...doar o gramada de fier care sper sa iasa masina la final asta insemnand peste cateva luni.
si inca odata mii de scuze ....eu am venit acasa de cateva zile....va doresc un la multi ani tuturor si bafta cu masinile voastre.
Last edited by edy77_BMW; 11-01-08 at 18:05.
|
|
|
26-01-08, 19:31
|
|
Stage 5
|
da si mie nr lu baiatu cu 5aru,,sunt interesat de motor,,daca este motronick
|
|
|
08-02-08, 09:16
|
|
Stage 1
|
masina se da completa 1000 de euro.0727636361.
|
|
|
|
|