Propunere pt intalnire nationala...Pt Pasionatii de e 21
Cine este interesat de o intalnire nationala intre rechinii din toata tara?
Haideti sa stabilim aici ceva concret..o data si un loc in tara..sa reuseasca sa ajunga cat mai multi..!!
Eu zic k ar fi un bun prilej de a lega noi prietenii si de invata fff multe lucruri unii de la altii..mai ales k pe toti ne leaga acelasi microb..asa cum baietii cu ursii se intalnesc...noi de ce sa fim mai prejos..
Sper sa iasa ceva......Bafta si numai bine tuturor..!
Re: Propunere pt intalnire nationala...Pt Pasionatii de e 21
Am luat la cunostinta intentia.Sincer,ma tem ca suntem prea putini(cel putin din cei care ne mai vedem din cand in cand pe forum)si majoritatea dintre noi nu stiu daca avem timpul si mijloacele materiale sa facem niste deplasari la niste distante destul de mari.Ar fi intradevar frumos.Up!!
Da dar stii ce se spune k nu trebuie decat o mica scanteie....!!in bucuresti si in vestul tarii sunt multi posesori de rechini...
Nici eu nu am o situatie prea grozava dar pt asa ceva chiar las face pe dracu in sapte si as veni...
sper sa mai trezesc si interesul altora...
Sa dea Domnu sa fie asa.Ce pot sa zic e ca la mine in oras mai sunt doua pe strazi din care unul aproape ca e pe cale de disparitie iar celalalt cu toate ca arata bine si are motor de urs de 2,5 in afara de ruta sevici-acasa nu face(asa l-a cumparat,nu l-a modificat el).Nu masina plimbata prin oras,nu nimic ca sa iasa in evidenta cu asa masina.Ce sa mai vorbesc de intalniri ,nici macar nu mai stiu a cui e masina(il stiu doar pe fostul proprietar).Asa ca daca la fel stau lucrurile si in alte parti nu stiu ce sanse sunt.Cred ca suntem pe cale de disparitie,noi ,proprietarii de E21,ca masini s-ar mai gasi daca ar fi cineva interesat si pasionat sa se apuce de asa ceva.Din pacate am vazut multi care au inceput sa faca cate ceva cu cate o masina(sau cel putin asa ziceau)pentru ca pana la urma sa nu se mai auda nimic de ei sau de masini.Poate s-au plictisit ori s-au saturat de lucrat sau de bagat bani cand era mai usor sa iei un urs si sa-l aranjezi cat de cat in 2-3 saptamani si sa iesi cu el.Fiind cu o gramada de ani mai noi clar ca e mai usor.Eu oricum ma gandesc sa imbatranesc cu masina asta.
Dar poate sun eu prea pesimist si de fapt lucrurile stau cu totul altfel.
si la mine in bacau sunt cativa stoc....unul al unui popa..de care se roaga un amic de al meu sa il vanda lui(tot eu lam imbolnavit cu rechinul)..mai e unul aranjat putin dar care sta de ceva timp pe dreapta si nu vrea sa il vanda..plus vreo doi care abia se mai tin pe roti..de rugina..
dak nu macar 3-4 baieti reusim sa punem ceva la cale si tot ar fi bine..zic eu
Bafta
Au mai fost cativa care au inceput sa-si faca cate un rechin dar au renuntat pana la urma ,cred.Din pacate
Oamenii sunt ocupati cu treburi poate mai importante inperioada asta,cine stie...Adevarul e ca nici eu nu am reusit inca sa imi schimb bara aia pe fata cu toate ca am luat-o de aproape 2 luni.Nu am timp sa ma ocup de ea.
Asta e
Quote:
Originally Posted by BMW RECHIN_66 MON
Cine este interesat de o intalnire nationala intre rechinii din toata tara?
Haideti sa stabilim aici ceva concret..o data si un loc in tara..sa reuseasca sa ajunga cat mai multi..!!
Eu zic k ar fi un bun prilej de a lega noi prietenii si de invata fff multe lucruri unii de la altii..mai ales k pe toti ne leaga acelasi microb..asa cum baietii cu ursii se intalnesc...noi de ce sa fim mai prejos..
Sper sa iasa ceva......Bafta si numai bine tuturor..!