Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 20-06-07, 19:44   #1
GReddy

Stage 1

GReddy's Avatar

Default viitor posesor de ursulet :d...need help...

va salut pe toti si va respect... ...sunt nou pe aici dupa cum se vede...si am o mare nelamurire...
eu vreau sa plec in germania sa imi iau un ursulet de acolo...nimica pretentios,caut in mod special un 320i...in stare cat mai buna...dar nu stiu ce acte trebuie sa fac cand il iau si cat ma costa ele...la fel cu asigurarea..vreau sa il aduc aici si sa stau cu el 3 luni si dupa aia poate il inmatriculez..dak ma poate lamuri cineva v-as fi foarte recunoscator...specific k am 18ani,de mic copil imi place bmw-ul si am un buget destul de restrans...si k vreau sa il aduc pe sosea pana aici...la vama e vro taxa sau ceva...? la kestiile astea ma simt depasit daia apelez la experti ....
GReddy is offline   Reply With Quote
Old 20-06-07, 22:40   #2
Alex-Rahova

Stage 5

Alex-Rahova's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
Default Re: viitor posesor de ursulet :d...need help...

desi vad ca ai cont facut din septembrie 2006,iti urez..bun venit pe forum si sper sa intri cat de curand in aceasta comunitate, ca propietar de Bmw ( mai ales.. E30)

pana una alta, pana cand o sa ai in proprietate un ursulet si te hotarasti sa-l prezinit aici in detaliu ca " masina ta ", iti mut topicul in zona corespunzatoare si anume : "Alte discutii bmw" !

mult succes !