Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 07-11-05, 01:48   #1
iasi_drifter

Stage 5

iasi_drifter's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Vreau sa-mi iau un BMW

Intentionez cat mai curand sa imi iau un BMW preferabil 325i dispunand de 5000 EURO (inmatriculat evident).
Mi-as lua eu E36 dar inca nu sunt hotarat sa dau toti banii pe masina si atunci ma vad nevoit sa iau in considerare si E30.
E30-urile care se gasesc la noi in ce stare sunt? Pe moarte si cu multe probleme sau se tin bine?
Ce ma intereseaza e sa imi iau o masina buna ca nu am nici un chef sa stau la reparatii mai ales ca am de gand sa fac si ceva drifting cu masinuta. Si sa ma tina ceva vreme deci sa fie ok din pdv mecanic si al caroseriei.
La ce pret minim pot sa imi iau un 325i bun modelul E30 si la ce pret E36 325i dupa negociere adica?
iasi_drifter is offline   Reply With Quote
Old 07-11-05, 05:01   #2
teddy

Stage 5

teddy's Avatar

E30-uri se mai gasesc in stare buna... in general cat dai atat primesti. iti recomand ce recomand oricui vrea sa-si ia bmw sh. incearca sa pandesti forumurile/cluburile bmw din romania si anunturile de acolo. membri acestor forumuri sunt adevaratii pasionati si masinile lor cu adevarat intretinute, in rest multe masini de boyraceri la care gasesti tot felul de reparatii de mantuiala, improvizatii si piese contrafacute si care cedeaza repede. cred ca mai degraba iei un E30 char si in stare proasta, la bani putini si sa-l pui in stare perfecta. E36-uri 325i nu cred ca vor scadea nici sub 4500 euro chiar si in timpul iernii, si aici vorbim de masini din '91 sau '92, chele si cam rupte. sunt ceva diferente si la pretul pieselor bineinteles, iar pentru ce-ti place tie (si am vazut ca te pricepi) E30 e perfect!
teddy is offline   Reply With Quote
Old 07-11-05, 09:54   #3
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

conteaza ce te intereseaza, daca vrei imagine, ia-ti un e36, daca vrei show, ia-ti e 30, in banii astia gasesti unul bun, sau dai ceva mai putin pe unul in stare acceptabila si cu diferenta il pui la punct bine.
aleks is offline   Reply With Quote
Old 27-10-06, 22:53   #4
syncron

Stage 5

Default Re: Vreau sa-mi iau un BMW

am un urs ieftin shi foarte bun 327i din 87 0723889623
syncron is offline   Reply With Quote
Old 28-10-06, 15:24   #5
Alex-Rahova

Stage 5

Alex-Rahova's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]

Quote:
Originally Posted by iasi_drifter View Post
Intentionez cat mai curand sa imi iau un BMW preferabil 325i dispunand de 5000 EURO (inmatriculat evident).
Mi-as lua eu E36 dar inca nu sunt hotarat sa dau toti banii pe masina si atunci ma vad nevoit sa iau in considerare si E30.
E30-urile care se gasesc la noi in ce stare sunt? Pe moarte si cu multe probleme sau se tin bine?
Ce ma intereseaza e sa imi iau o masina buna ca nu am nici un chef sa stau la reparatii mai ales ca am de gand sa fac si ceva drifting cu masinuta. Si sa ma tina ceva vreme deci sa fie ok din pdv mecanic si al caroseriei.
La ce pret minim pot sa imi iau un 325i bun modelul E30 si la ce pret E36 325i dupa negociere adica?
daca nu ai bani de bagat in urs, nu-ti lua urs
E 30-ul te mananca de bani,sunt masini vechi de 20 de ani,motoare la peste 200.000 km, care nu mai duc mult ( intr-un stil de condus "sport")
in orice caz,daca doresti E 30 apeleaza la cineva priceput in ce inseamna BMW-ul anilor 80-90 .. sa asculte motorul sa-si dea cu parerea si sa te sfatuiasca daca : DA sau BA
indiferent cat de bine ar suna motorul , de cand o iei , "nu te da la ea" fara sa-i faci un schimb de ulei , si fara sa schimbi cureaua de distributie si flansha dintre cutie si cardan

ti-am spus si eu parerea mea
la E36 nu cred ca ai sanse cu 5000 de euro...

bafta si sper sa faci o achizitie buuuna
Old 27-01-09, 20:50   #6
hidalgo_300

Stock

syncron doresc ceva poze cu ursuletul si daca ai un id de mess vb
hidalgo_300 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -