Salutare
Vreau sa va spun o poveste trista sper sa nu va plictiseasca.Acum 2 luni mi-am luat un bmw 318is coupe din 95.Masina e superba exterior ... sport.. paket M.. dupa 3 sapt mi sa prapadit motorul..sa desprins o CLAPETA din galeria de admisie si mi-au intrat surubelele in motor... asta era raspuns-ul mecanicilor... ca surubelele au blocat un piston... bun.. am bagat 1000 de euro in reparatie.. segmentat si schimbat una alta.. dupa o LUNA de rabdat dupa niste MECANICI RATATI am scos masina... cand i-am dat cheie.. nu mai recunosteam nimic... trepida toata.. motorul scotea un sunet ciudat.. si motorul murea des...Acesti MECANICI RATATI eu pus invers 2 mufe.. ei nestiind cauza au puso pe tester... le-a aratat SUPER TESTERUL ca trebuie sa mai schimb 2 piese NU CA AU PUS EI MUFELE INVERS.. bun am facut-o si pe asta am mai luat 2 piese(150e) intre timp pana sa ajunga piesele am duso la electrician sa imi pun niste ceasuri cu plasma... dupa ce am umblat din usa in usa .. service dupa service am gasit un ELECTRICIAN nu chiar asa RATAT precum MECANICI dar pe aproape..Las masina pe la 12 la atelier si ma cheama la 16 dupa ea.. cand ma intorc la ATELIERUL AUTO ELECTRICE electriceanul PE APROAPE RATAT imi spune ca nu a avut surubelnita sa desfaca niste surubele micutze sa imi prinda ceasurile....bun.. ma duc prin oras sa caut surubelnita .. o gasesc io duc .. dupa ore si chin imi pune ceasurile si face el o mica verificare... si se uita la motor si inverseaza mufele .. si surpiza.. masina is revine...(electrician manopera 500 de mii a rezolvat problema care ma costa 150e piesele)Bun ma intorc la atelierul auto si le spun celor doi mecanici ratati ca nu trebuie schimbat nimic ca sa rezolvat.... Raspun=Prea tarziu am facut comanda in germania tre platite... ok asta e nu?! le platim ce sa facem.Acum cu masina rezolvata si scoata din atelier .. direct in spalatorie si la plimbarica.....am facut 50 de KM si a crescut temperatura apei la MAXIM.Dupa 1 luna si 1200 de euro fac 50 de KM si temperatura la MAXIM..... nu vreau sa mai aud de mecanici .. de electricieni... de nimic.. doar de CASCO am inteles ca se poate face casco si pe masini mai vechi de 10 ani....VREAU SA MA DUC SA IMI FAC CASCO SI SA MA RASTORN CU EA DE 3 ORI CEL PUTIN.ALTA VARIANTA NU MAI GASESC.
Masina nu vreau sa o scot la vanzare sa mut stresu ... si necazu... si povara.... la altcineva pe cap.....pentru ca nervii mei sau terminat si nu vreau sa pateasca si altcineva la fel.Doar varianta RASTURNATULUI o mai vad in fata ochiilor.....OMU DIN GRESELI INVATA .. dar GRESELILE COSTA.O sa imi iau alt BMW dar de data aceasta din GERMANIA si nu o sa il mai duc numa in REPREZENTATA BMW cu toate ca aceasta e la 100 de KM departare
ACUMA VREAU SA VA INTREB CEVA....
O SA MEARGA?
PS:Toate aceste evenimente au avut loc intr-un oras mic plin de MECANICI JEPCUITORI SI RATATI.
SI o vorba am doar sa le transmit ...MUNCITI FOMISTILOR NU MAI FACETI MUNCA DE CACAT SI BATAIA DE JOC PE CARE O FACETI!!
daca nu aveam suspendare le inscriptionam sigla de la BMW pe frunte.