Eu nu cred ca ajung ... cel putin , nu cu masina ... am niste nunti in iulie care ma seaca ... plus ca mai nou stau si cu serviciu prost , nu mai am timp sa respir
Eu nu cred ca ajung ... cel putin , nu cu masina ... am niste nunti in iulie care ma seaca ... plus ca mai nou stau si cu serviciu prost , nu mai am timp sa respir
mare pacat ca nu ajunge ZEE-u' acum ca e si iMplantuit p.s. :ia-ti masca de oxigen
una e tuning show-ul de la mare si una e bimmerfest . . .
nu facem o cacealma acolo . . .
la mare - tuning show si intalnire BMW si in toamna - bimmerfest
eu asha zic ca e cel ma bine
Abracadabra si iata ca offtopicul a fugit !
Va rog discutia sa se rezume la tema propusa, fara a va indrepta atentia in alte parti ce se afla la polul opus acestui topic ..
__________________ 2011 Bayerische Motoren Werke AG E92
Member of: [Moderators] [Extreme Racing] [PARTICIPANT CURSE] [FORD]
Re: Bimmerfest 2007....
Quote:
Originally Posted by shantzu
una e tuning show-ul de la mare si una e bimmerfest . . .
nu facem o cacealma acolo . . .
la mare - tuning show si intalnire BMW si in toamna - bimmerfest
eu asha zic ca e cel ma bine
salu...aa daca se poate sa mai postati ceva detalii shi pan la urma unde shi cand se tine showul...as vrea shi eu sa particip...sa cunosc proprietari de bmw.....pasionati cu adevarat de asta....merci
Da si pe mine mar interesa data exacta...dak sa stabilit...sau macar locatia!
Si ceva off topic...cine ma poate ajuta ...vreau sa pun pe rechinul meu un 2.5i valvetronic versiunea de 192 de cai...mar interesa dak stie careva exact ce modificari treb sa ii fak la sasiu si ce ranforsari.....si cine mar putea ajuta cu un meserias care sa mil puna pe masina...vreau sa stiu ce treb sa ii fak inante sa cumpar tot agregatul..motor-transmisie...se poate pune sau...Mersi mult anticipat!
Hai sa facem o intalnire pe la jumatea lui iulie , intr-un weekend , de preferat ar fi in vama veche.Nu ne deranjeaza nimeni acolo.Dau eu vinul.Ce ziceti?
Member of: [Moderators] [Extreme Racing] [PARTICIPANT CURSE] [FORD]
Re: Bimmerfest 2007....
Quote:
Originally Posted by speed_4fn
Hai sa facem o intalnire pe la jumatea lui iulie , intr-un weekend , de preferat ar fi in vama veche.Nu ne deranjeaza nimeni acolo.Dau eu vinul.Ce ziceti?
nu zici rau,dar tu ai doar 150 de km pana in vama....unii din noi au 300,600 chiar 1000 de km....asa ca???...
eu zic ca la tuning days(fever)....e cel mai bine!!!