Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 10-05-14, 21:44   #1
dey4

Stage 2

dey4's Avatar

Default Afacere dezmembrari

Buna seara ! Va rog sa ma scuzati daca nu postez la rubrica corecta . As vrea sa ma apuc de o mica afacere aceea de dezmembrari in special bmw e36 e46 . Sunt posesorul unui e36 318is si dupa cate am vazut in tare sunt foarte cautate piesele acestor modele . Intrebarea mea ar fi : se merita o astfel de afacere , chiar daca este de durata ? De unde ar fi indicat sa cumpar masinile : Anglia , Germania , Bulgaria ... ? Stiti pe cineva care aduce masini din afara tarii pe platforma si cam cat ar costa ? Astept parerile dumneavoastra , va multumesc !
dey4 is offline   Reply With Quote
Old 11-05-14, 11:03   #2
Budy_

Stage 5

Budy_'s Avatar

Default Re: Afacere dezmembrari

Quote:
Originally Posted by dey4 View Post
Buna seara ! Va rog sa ma scuzati daca nu postez la rubrica corecta . As vrea sa ma apuc de o mica afacere aceea de dezmembrari in special bmw e36 e46 . Sunt posesorul unui e36 318is si dupa cate am vazut in tare sunt foarte cautate piesele acestor modele . Intrebarea mea ar fi : se merita o astfel de afacere , chiar daca este de durata ? De unde ar fi indicat sa cumpar masinile : Anglia , Germania , Bulgaria ... ? Stiti pe cineva care aduce masini din afara tarii pe platforma si cam cat ar costa ? Astept parerile dumneavoastra , va multumesc !
Nu are rost,piata e prea plina de dezmembrari.
Budy_ is offline   Reply With Quote
Old 11-05-14, 14:27   #3
ms99ass

Stage 5

ms99ass's Avatar

Default Re: Afacere dezmembrari

merita foarte mult o astfel de afacere, dar in ideea in care investesti bani in minim 10 masini. din cateva nu prea faci bani pe moment, doar in timp!
foarte important este sa te ocupi personal de ele, daca le lasi pe mana altora se pot intampla lucruri necurate
daca ai nevoie de drumuri in germania, te pot ajuta cu cea mai mare placere. dar personal, as cumpara masini usor lovite ori aici ori din anglia, preturile sunt ceva mai mici.
ps un e46 OK tehnic il gasesti in germania la 1000 euro. preturile au cazut enorm de mult in ultimele luni. cand ii vad pe samsari cu preturile lor de la 3000 in sus ma pufneste rasul cand stiu cu ce pret au luat ,,cazanul'' de afara
ms99ass is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -