Am uzit si citit diverse povesti despre furturile de piese accesorii de pe masini si cele mai cautate marci sunt BMW-uri in general e36/e46 ! Am auzit de povesti genu':
Quote:
e46: Mi-au furat volnul din masina , au spart geamul au intrt in masina mi-au luat volanul sport cu tot cu butuc volan cumparat de curand!
|
sau
Quote:
e36: Mi-au furat cpota , pur si simplu cand am iesit la masina mi-am vazut capota lipsa !
|
Voi ce lipsuri aveti ce parere aveti se merita sa investiti in look ? ce sisteme de siguranta ati improvizat pentru piesele de pe caroserie ( nari , bandou-ri , oglinzi ) ? Propun ca acest subiect sa fie sticky sa discutam pe larg fararusine despre furturile pe care le-ati trait si sa gasim metode de siguranta !
Eu am lasat 25 de metrii masini lungime (pentru dezmembrari) pe strazile din bucuresti cu lipsuri usi capote etc si nu am patit nnimic probabil am avut noroc ! Am avut multe marci inclusiv BMW-uri !
Aveti grija cu cei din reprezentant ca va pot spune si cu ei cum sta treaba si cum ajuta reprezentanta la cioarda!
Cine este pentru stiky sa dea flash si sa spuna ce a trait !
Sa actionam pana nu gasim masinile asa :