Salut, nu am masina inca cu toate ca am facut thread`ul la rubrica masina mea dar in caz ca am gresit rog moderatorii sa ma mute
. Am niste intrebari catre cei care se pricep mai bine.Vreau sa-mi cumpar un bmw dar din cauza ca nu mai am rabdare inca 2 ani sa`mi iau unul mai nou si mai frumos, ma roade sa-mi iau o pisica, dar nu prea ma pricep la preturi si asa mai departe. Asa ca am zis sa va intreb pe voi cum e mai bine sa cumpar de afara sau de aici?, cum ies mai rentabil, si in cazul uneia de afara cat ma costa taxa asta de inmatriculare la o masina cu motor de 2000cmc din 92 93(am vazut pe mobile unele au euro 2) si pe langa taxa , ce cheltuieli as mai avea de facut ca sa fiu in regula cu masina. Am gasit unele chiar frumoase,ingrijite f bine(vizibil din poze) la 2000 2200 euro. Eu ma gandesc ca ar fi mai rentabil de afara daca ar avea si o taxa rezonabila, deoarece chiar daca o fi el forjat mult, nu a fost forjat pe drumuri ca la noi nu?..si poate am norocul sa prind pe una mai putin alergata
.. Voi ce ziceti?..astept niste sfaturi..ca nu vreau sa arunc banii la gunoi.. Pun 2 3 poze cu una care am gasito si mi-o placut.