Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 02-09-13, 13:39   #1
evilboarder

Stage 3

evilboarder's Avatar

Default Anvelope noi

Vreau sa-mi iau pentru iarna anvelope noi. Vreau sa va intreb care sunt site-uri de incredere sau locatii (Baia Mare / Cluj Napoca) unde sunt preturi bune si anvelope tinute in conditii ok.

Eventual si propuneri pentru anvelope de iarna. Eu pentru un e36, m-am gandit sa iau Vredestein SnowTrac 3 (195/65/15)
evilboarder is offline   Reply With Quote
Old 05-09-13, 15:37   #2
jnagy

Stock

Default Re: Anvelope noi

Lucrez la Nexxon si poti sa-ti spun ca pastram anvelopele in depozite special amenajate.

Avem anvelope in stoc atat in Baia Mare cat si in Cluj Napoca, dar asiguram transport gratuit la domiciliu pentru cauciucurile care se afla in alte depozite.

Suntem importatorii exclusivi in Romania al marcii Vredestein, avem o experienta foarte buna cu aceasta marca. Iti recomand cu incredere Snow Trac 3. Are performante excelente de autocuratire, dar si aderenta buna.

Avem si un magazin online de unde le poti comanda: http://www.nexxon.ro/anvelope-cauciu...wtrac-3/10129/
jnagy is offline   Reply With Quote
Old 05-09-13, 15:40   #3
evilboarder

Stage 3

evilboarder's Avatar

Multumesc pentru raspuns. Acest model de anvelopa il caut si eu. Voi tine cont de magazinul dumneavoastra dupa ce-mi rezolv jentile de iarna.
Old 05-09-13, 15:43   #4
jnagy

Stock

Ma bucur ca ti-a fost de folos.

Este o alegere buna, anvelopa are multe recenzii pozitive si pe tyrereviews.co.uk
jnagy is offline   Reply With Quote
Old 05-09-13, 15:53   #5
evilboarder

Stage 3

evilboarder's Avatar

Voi vizita depozitul din Baia Mare cat de curand sa le vad multumesc
- Copyright 2024 4Tuning -