Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 06-08-13, 19:02   #1
e36sedan

Stage 3

Default indrumare eleron

doresc intr-un oarecare viitor sa achizitionez un eleron ltw fara inaltatoare sa fie unul simplu dar nu stiu ce ar fi mai bine...sa iau unul din plastic sau sa apelez la unul din fibra de sticla? unii dau cu 150-200 euro asa ceva altii cu 300-350 ceea ce mi se pare destul de exagerat 300 euro dar dee cica "original" la fel cum se intampla si cu barile M

la fibra ar ajunge undeva la 130 euro asemenea lucrare...care pot fi dezavantajele celui de fibra?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	BMW WHITE (31).jpg
Views:	48
Size:	425.7 KB
ID:	2831669  
e36sedan is offline   Reply With Quote
Old 07-08-13, 15:23   #2
Budy_

Stage 5

Budy_'s Avatar

Default Re: indrumare eleron

Quote:
Originally Posted by e36sedan View Post
doresc intr-un oarecare viitor sa achizitionez un eleron ltw fara inaltatoare sa fie unul simplu dar nu stiu ce ar fi mai bine...sa iau unul din plastic sau sa apelez la unul din fibra de sticla? unii dau cu 150-200 euro asa ceva altii cu 300-350 ceea ce mi se pare destul de exagerat 300 euro dar dee cica "original" la fel cum se intampla si cu barile M

la fibra ar ajunge undeva la 130 euro asemenea lucrare...care pot fi dezavantajele celui de fibra?
Din fibra..daca e facut cum trebuie..e la fel ca cel original. Se repara usor in caz de neplaceri..etc.
Budy_ is offline   Reply With Quote
Old 07-08-13, 15:26   #3
e36sedan

Stage 3

Quote:
Originally Posted by Budy_ View Post
Din fibra..daca e facut cum trebuie..e la fel ca cel original. Se repara usor in caz de neplaceri..etc.
am luat legatura cu un baiat din bucuresti ieri...adica ii scrisesem pe topic dar pe un alt forum...insa am primit un reply de la cineva cum ca baiatul a decedat in accident de masina plus un MP de la alt user

daca stie cineva pe cineva care lucra in fibra...astept date de contact
Old 07-08-13, 15:28   #4
Budy_

Stage 5

Budy_'s Avatar

Quote:
Originally Posted by e36sedan View Post
am luat legatura cu un baiat din bucuresti ieri...adica ii scrisesem pe topic dar pe un alt forum...insa am primit un reply de la cineva cum ca baiatul a decedat in accident de masina plus un MP de la alt user

daca stie cineva pe cineva care lucra in fibra...astept date de contact
https://forum.4tuning.ro/member.php?u=43771 Lucreza bine,recomand.
Budy_ is offline   Reply With Quote
Old 07-08-13, 15:41   #5
e36sedan

Stage 3

Quote:
Originally Posted by Budy_ View Post
iti multumesc f frumos
- Copyright 2024 4Tuning -