Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 27-07-13, 19:35   #1
e36sedan

Stage 3

Default Rulment roata

Unde as putea gasi si eu in tot internetul asta rulment roata/dreapta dar fara fuzeta? Pt un M52 ma intereseaza...am cautat si pe la piese auto pe dif magazine online dar nu am gasit decat pt puntea spate

La magazine in oras am gasit insa cu tot cu fuzeta si cred ca nu are rost sa dau 250 lei pt atata cand de banii astia iau doi rulmenti noi nouti pt ambele roti chiar daca e cazul doar pt dreapta
e36sedan is offline   Reply With Quote
Old 28-07-13, 01:10   #2
e36sedan

Stage 3

Default Re: Rulment roata

Quote:
Originally Posted by exploitu View Post
Pe AUTOKARMA gasesti doar rulmentul.

250 lei e chiar ieftin cu tot cu fuzeta pt fata... e posibil sa fie prosti calitativ.
Sa ai in vedere faptul ca daca iei cu fuzeta cu tot economisesti la manopera.
Un rulment se scoate cu presa si dureaza ceva, iar daca dai de vreun mecanic mai priceput foloseste ciocanul

Sfatul meu e sa schimbi cu tot cu fuzeta.
ahaa...am inteles ideea acum! pe spate de ex am gasit o groaza de exemple de rulment simplu

dupa spusele mecanicului cu cel de la piese auto a zis ceva de gama "mug"
Old 28-07-13, 01:33   #3
e36sedan

Stage 3

Quote:
Originally Posted by exploitu View Post
Daca la FAG te referi sunt ok.
Cei de pe fata sunt mai scumpi la pret, deci nu-i compara cu cei de pe spate.
Oricum, eu am schimbat cu tot cu fuzeta si pe spate... Sunt totusi masini foarte vechi, si daca poti sa mai schimbi ceva, fa-o cu incredere.
nu fag...mug zicea! atunci iaca o sa iau cu tot cu fuzeta si luna ce vine voi schimba si pe cealalta parte sa fie traba optima
Old 28-07-13, 13:18   #4
the_rifle

Stage 5

Member of:
[BMW]

Eu din cate stiu, pe fatza gasesti doar cu tot cu fuzeta.

Moog e marca buna.
the_rifle is offline   Reply With Quote
Old 28-07-13, 14:51   #5
florineluspr

Stage 5

florineluspr's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]
[BMW]

Ia-ti frate o fuzeta buna de la dezmembrari completa si scapi de belea!Nu e nici scumpa si daca o nimeresti buna te tine cat masina! Rar aud de probleme la rulemntii de la roti la E36! N-am avut nici un BMW pana acum cu asa probleme! Decat sa te chinui sa mai schimbi rulmentul mai bine iti fuzeta completa.Iti pui repede discul si 4 suruburi si aia e!
florineluspr is offline   Reply With Quote
Old 02-08-13, 12:03   #6
john17

Stage 5

john17's Avatar

Pune unul nou cu fuzeta, mai ales daca masina are ABS nu ai sanse sa pui doar rulment. Si se gaseste si mai ieftin nou (de la 145 lei), daca vrei da-mi pm
Moog nu stiu sa faca rulmenti, doar elemente de directie/suspensie...
john17 is offline   Reply With Quote
Old 02-08-13, 15:17   #7
e36sedan

Stage 3

Quote:
Originally Posted by john17 View Post
Pune unul nou cu fuzeta, mai ales daca masina are ABS nu ai sanse sa pui doar rulment. Si se gaseste si mai ieftin nou (de la 145 lei), daca vrei da-mi pm
Moog nu stiu sa faca rulmenti, doar elemente de directie/suspensie...
am pus deja amandoi rulmenti si stiu ca se gaseste si mai ieftin...insa am facut alta smecherie si am pus pe original...

multumesc pt raspunsuri si ajutor
Old 03-08-13, 20:54   #8
silvester 47

Stage 3

silvester 47's Avatar

Quote:
Originally Posted by e36sedan View Post
am pus deja amandoi rulmenti si stiu ca se gaseste si mai ieftin...insa am facut alta smecherie si am pus pe original...

multumesc pt raspunsuri si ajutor
cauta o fuzeta cu rulment stricat , scoate rulmentul si masoara-l: diametru exterior, diametru interior si latime. Mergi apo la un comerciant de rulmenti si cauta un echivalent, de preferat marca SKF.... Monteaza-l cu ajutorul unei prese hidraulice..
silvester 47 is offline   Reply With Quote
Old 04-08-13, 01:06   #9
rover_cabrio

Stage 5

rover_cabrio's Avatar

cand mai vreti sa cumparati RULMENTI pentru masini numai platiti de 3-4 ori Pretul lor la comerciantii de PIESE IMPORT ..adica intermediarii le zic eu CARE ei la randul lor se aprovizioneaza de la distribuitorii Mari !!!

EXEMPLU : un rulment la o cutie de vw golf 4 1.6 16v cel mai ieftin pe piese import Comanda era de la 150 lei daca tin bine minte...
intre timp am cautat un distribuitor ceva de rulmenti pentru ca stiam sigur ca sa fie asa ceva si am dat de cei de la SKF care au fabrica in Romania : http://www.skf.com/portal/skf_ro/hom...ntentId=188458

rulmentul de cutie pentru golf 4 am dat 30 sau 40 lei numai tin minte ...am mai cumparat pentru un hiunday coupe pentru compresorul de aer un rulment la fel vreo 25 lei ...pentru scutere si pentru alte auto .

anvelope IARNA import Germania Elvetia 13"-22" tel: 0768 885511 , 0762 333322
rover_cabrio is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -