Pot sa iti spun ceva legat de pisica 318
1. Costuri scazute
2. La drum lung merge frumos si consuma putin
Ex: eu la un drum Bucuresti - Urziceni trafic lunea cand este cam aglomerat la 120 - 140Km/h imi consuma undeva la 7.5 - 8%
Problema este cum a spus cineva mai sus
te plictisesti repede de 1.8 ..
Daca ai si ocazia sa conduci un 2.5 sau 2.8 deja a ta ti se pare Pistol cu apa
In oras nu foarte aglomerat (Urziceni , Slobozia) imi ia undeva la 10% Daca merg linistit cu schimbatul vitezelor la 2500 - 3000 rpm.. si maxim 14% cand am chef de scartait roti
Eu as zice sa iti cumperi un 2.0 .. iti va fi mai usor sa tregi de la 2.0 la 2.5 2.8 mai tarziu in caz ca iti doresti ( Mai usor adik sa nu ai probleme cu nenea Garcea care sigur isi da seama cum arata un motor in 4 si cum arata unu in 6 cilindri)
Ps: Eu am Bmw de cateva zile si deja m.am plictisit de 1.8 ..
Motorul e bun .. Mai ales daca ai jante de tabla trage masina bine ...
Legat de GPL.. eu zic sa o lasi pe Benzina ..
Am avut un opel Vectra si intr.un an am facut motoru pilaf cu gpl
ma depaseau si carutele .. Plus ca daca mergi mult timp doar pe gpl cand o sa mergi pe benzina o sa mearga urat masina ( rateuri etc ) Nu zic ca toate fac asa .. La mine asa a fost .. de cand am pus gpl pe opel a luat Shut Down Vesnic
)
Si in final eu zic ca nu se merit sa pui Gpl pe Bmw ..
Nu o sa te rupe la consum pe benzina ..
si eu credeam asta cand eram mai mic si mai prost
ma luam dp unu si altu k frate consuma mult ca face k drege si m.am orientat catre alte masini apoi imi parea rau si salivam cand trecea o pisica pe langa mine ..
Din punctul meu de vedere nici o masina nu iti ofera satisfactie mai mare ca un Bmw e30 e34 sau e36