Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 10-06-13, 19:26   #1
flaviusbox

Stage 3

Default bmw e38

baieti vreau sa imi spuneti si mie mai pe larg care sunteti in masura ceva detalii despre aceasta serie....care se preteaza mai ok...disel sau benzina...costuri de intretinere...manual/automatic etc stiti voi toate alea

eu am inteles ca nu ai de ce te apropia de o astfel de masina daca nu stai bine cu buzunaru de la spate astept sfaturi si opinii concrete

Last edited by flaviusbox; 10-06-13 at 19:34.
flaviusbox is offline   Reply With Quote
Old 11-06-13, 00:43   #2
Ghostyz0r

Stage 5

Ghostyz0r's Avatar

Default Re: bmw e38

Quote:
Originally Posted by flaviusbox View Post
baieti vreau sa imi spuneti si mie mai pe larg care sunteti in masura ceva detalii despre aceasta serie....care se preteaza mai ok...disel sau benzina...costuri de intretinere...manual/automatic etc stiti voi toate alea

eu am inteles ca nu ai de ce te apropia de o astfel de masina daca nu stai bine cu buzunaru de la spate astept sfaturi si opinii concrete
Daca iti pui problema cum se intretine, ia-ti gandul.Doar impozitul si asigurarea ajung undeva la 1000e(anual).O configuratie minima este 728/730i(benzina).
La un motor de 2.8/3.0 benzinar si cu 15 ani in spate, n-o sa scoti un consum mai mic de 15-16(in oras, Bucuresti).
Este o masina veche si depasita din toate punctele.Se intretine greu(este plina de electronica) si cade destul de des.
Un set de anvelope noi este in jur de 600e..(totusi vorbim de seria 7)si exemplele ar putea continua la nesfarsit.
Gandeste-te bine ce iti doresti si daca iti permiti....S-ar putea sa-ti cumperi un sac fara fund.Un e38 intretinut nu scade sub 6-7mii(nu-mi arata masini de 2-3mii dupa autovit, n-au nici o legatura cu un e38 in mintile lui.)
Daca mai ai si alte intrebari, te astept.
Old 11-06-13, 17:55   #3
flaviusbox

Stage 3

Default Re: bmw e38

nu mai am multumesc ca pe langa ce ca si eu ma gandisem la costuri si la una alta mi-ai taiat si tu mau'
flaviusbox is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -