Quote:
Originally Posted by flaviusbox
baieti vreau sa imi spuneti si mie mai pe larg care sunteti in masura ceva detalii despre aceasta serie....care se preteaza mai ok...disel sau benzina...costuri de intretinere...manual/automatic etc stiti voi toate alea
eu am inteles ca nu ai de ce te apropia de o astfel de masina daca nu stai bine cu buzunaru de la spate astept sfaturi si opinii concrete
|
Daca iti pui problema cum se intretine, ia-ti gandul.Doar impozitul si asigurarea ajung undeva la 1000e(anual).O configuratie minima este 728/730i(benzina).
La un motor de 2.8/3.0 benzinar si cu 15 ani in spate, n-o sa scoti un consum mai mic de 15-16(in oras, Bucuresti).
Este o masina veche si depasita din toate punctele.Se intretine greu(este plina de electronica) si cade destul de des.
Un set de anvelope noi este in jur de 600e..(totusi vorbim de seria 7)si exemplele ar putea continua la nesfarsit.
Gandeste-te bine ce iti doresti si daca iti permiti....S-ar putea sa-ti cumperi un sac fara fund.Un e38 intretinut nu scade sub 6-7mii(nu-mi arata masini de 2-3mii dupa autovit, n-au nici o legatura cu un e38 in mintile lui.)
Daca mai ai si alte intrebari, te astept.