Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 21-04-13, 03:43   #1
the_rifle

Stage 5

Member of:
[BMW]
Exclamation Service-uri de evitat in Bucuresti

1. Van International - Zona vitan - bobocica
http://www.serviceautomobile.ro/contact/

Preturi de te lesina ... Sa-mi schimbe sonda lambda adica sa desfaca un surub practic 150 de ron... Timp estimativ pt lucrare DOUA ORE
Sa dea jos rampa cu injectoare 150 de ron Timp estimativ pt lucrare... DOUA ORE

Deci total 300 de ron si 4 ore pt desfacut 2 suruburi in rampa si de pus la loc si de dat jos " surubul" numit lambda si de pus la loc... - Ciudat e ca are clienti...

2. La Viorel - Zona - Aparatorii Patriei
http://www.autoservice-viorel.ro/contact.php
Nu va luati dupa poze... se lucreaza mai mult pe strada. Poza e furata de pe alte siteuri...

Preturi foarte mici dar de cand am fost sa-mi curete rampa de injectoare si regulatorul de relanti imi da detonatii in admisie de m-a exasperat... Am senzatia ca mecanicii iti fac si altele la masina sa ai motiv sa te intorci...
Preturi mici dar te face daca nu te pricepi sau te face la total... De dat rampa de injectoare jos vroia 100 de ron. Am dat-o eu jos in 5 minute sa scot injectoarele fix in "poarta" service-ului... N-are poarta...

PROPUN STICKUIREA TOPICULUI - Rog un moderator sa stearga aceasta precizare dupa stickuire.

Last edited by the_rifle; 21-04-13 at 04:00.
the_rifle is offline   Reply With Quote
Old 23-04-13, 19:14   #2
Aur

Stage 4

Aur's Avatar

Default Re: Service-uri de evitat in Bucuresti

Quote:
Originally Posted by the_rifle View Post
Nu va luati dupa poze... se lucreaza mai mult pe strada. Poza e furata de pe alte siteuri...
Se vede clar ca poza aia e facuta in SUA si nu intrun cartier in Bucuresti. Toate masinile din poza sunt vandute doar in SUA + Are steagul americi actibild pe spate. )

Ce penibil =))
Old 25-06-15, 11:45   #3
sweet_mik86

Stock

Salut!

In urma cu 3 saptamani am avut un nefericit accident(din vina mea).
Am ca avarii urmatoarele:
-Bara fata sparta
-Far dreapta spart
-Trager
-Capota
-Plansa bord,inclusiv airbagu-ri
.

Am avut bugetul de 3000Euro pentru reparatie.
Masina vreau sa o tin in continuare pentru mine si am vrut sa o repar exact cum era.
Am sunat la dezmembrari si am gasit acest nr de tel :0761051611 / 0761.051.611(Ovidiu Pop) care mi-a spus ca imi va face un pret bun pentru aceste piese si mi le va da pe toate. Mi-a spus ca le va comanda din Polonia.Bun pana aici...Am mers la el la service-ul din Popesti Leordeni,Str. Plopului,nr.13,Jud. Ilfov.
Mi-a cerut totii banii inaintepe motiv ca a comandat foarte multe piese si numai are bani lichizi.Eu ca un idiot de buna credinta i-am dat suma de 1500euro pentru aceste piese si am primit factura,doar ca tipul a fost smecher si pe factura a trecut "piese opel",nu a specificat ce fel de piese.
Si de aici a inceput zilele mele negre. Mi-a spus ca poate sa imi repare el masina si sa imi i-a un pret bun pentru ca comand si piesele de la el.

Piesele mi-au ajuns dupa 10 zile,desi la inceput cand i-am dat banii mi-a zis ca in maxim 4 zile lucratoare ajunge,iar cand am fost sa-mi i-au masina mi-a venit sa plang de nervi !Nu exagerez,imi venea sa plang!

Capota after market,bara after market,far after market,doar plansa de bord era originala,dar se prezinta intr-o conditie foarte proasta!

Inafara faptului ca piesele sunt after market iar eu vroiam pe original,mana de lucru a fost pur si simplu in bataie de joc. Masina numai avea nici o linie,vopseaua execrabila desi m-a costat 450ron piesa,iar in cele din urma tipul mi-a schimbat turbina si injectoarele!

Am mers la politie si am depus plangere pentru inselaciune,sper sa rezolv ceva!

Am postat aici pentru a nu lua si altii naivi si de buna credinta ca mine,aceasta teapa nesimtita .

Pe stampila are firma Atelier Solutii Integrate.

Sper ca voi fi de ajutor cu aceste informatii si astept si sfaturi din partea dvs.
sweet_mik86 is offline   Reply With Quote
Old 30-01-16, 11:37   #4
IonyPKL

Stage 2

Am patit si eu o "patanie" cu acesti Bimmer Service. Am fost sa schimb distributia la un e46 valvetronic, mi s-a spus ca imi vor da comanda si piesa va veni vineri sau sambata, nu mai devreme. Las masina acolo si joi ma cheama sa-mi iau masina ca e gata (eu nefiind de fata la reparatie, sa vad ce piese pun etc).

Surpriza vine cand am iar probleme cu masina si cand ma duc la mecanicul care-mi repara de obicei masina si unde schimbasem senzorii de la axele cu came cu 3 zile inainte, vad ca aveam un senzor meyle si unul lemforder (desi eu pusesem 2 lemforder noi nouti cu cateva zile inainte), si uite asa am fost nevoit sa cumpar inca un senzor deoarece mi l-au schimbat, nu mai zic ca habar n-am ce distributie am pe masina daca ei m-au chemat joi dimineata sa ridic masina cand piesele trebuiau sa ajunga vineri sau sambata.
IonyPKL is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -