Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 01-04-13, 22:17   #1
alecsutz03

Stage 5

alecsutz03's Avatar

Default Inchidere centralizata e36

Am si eu o problema cu inchiderea...si anume:
Am intrat in posesia unui bmw e36 de ceva timp...si am primit la el o cheie cu telecomanda pe ea,dar nefunctionala din pacate!Cum pot face sa fie functionala aceasta inchidere din telecomanda,si ce telecomanda pot lua?
Cheia care o am acum nu cred ca e cea originala deoarece nu se potriveste decat in contact si la portiera stanga,restul se descuie electric.
Tind sa cred ca am modul de inchidere din telecomanda deoarece atunci cand conectez borna mi se aprind semnalizarile...

pe cheie am 3 butoane..... http://fl1.shopmania.org/files/p/ro/...5~30777035.jpg
am schimbat bateria,dar degeaba...e defecta placa din ea,ce pot face?
Old 01-04-13, 23:00   #2
Jambo

Stage 5

Default Re: Inchidere centralizata e36

Quote:
Originally Posted by alecsutz03 View Post
Am si eu o problema cu inchiderea...si anume:
Am intrat in posesia unui bmw e36 de ceva timp...si am primit la el o cheie cu telecomanda pe ea,dar nefunctionala din pacate!Cum pot face sa fie functionala aceasta inchidere din telecomanda,si ce telecomanda pot lua?
Cheia care o am acum nu cred ca e cea originala deoarece nu se potriveste decat in contact si la portiera stanga,restul se descuie electric.
Tind sa cred ca am modul de inchidere din telecomanda deoarece atunci cand conectez borna mi se aprind semnalizarile...

pe cheie am 3 butoane..... http://fl1.shopmania.org/files/p/ro/...5~30777035.jpg
am schimbat bateria,dar degeaba...e defecta placa din ea,ce pot face?

Trebuie programata cheia, sunt unele metode sa o faci tu dar difera de la masina la masina.

Incearca asa

deschide masina
intra in masina. inchide usa soferului
pune contactul si ia contactul
scoate cheia
apasa si tine apasat butonul de deschidere
apasa butonul 2 "lock" de 3 ori in 10 secunde ,intre timp tinand apasat butonul de deschidere 1
lasa butonul de deschidere. 1
la unele modele : ledul flashuie incat 10 secunde, la altele inchiderea centralizate se inchide si se deschide rapid

La altele modele faci exat acelas lucru doar cu cheia in contact pozitia 1.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	key.JPG
Views:	40
Size:	34.3 KB
ID:	2737138   Click image for larger version

Name:	initialize.JPG
Views:	62
Size:	56.5 KB
ID:	2737173  

Last edited by Jambo; 01-04-13 at 23:03.
Jambo is offline   Reply With Quote
Old 01-04-13, 23:03   #3
alecsutz03

Stage 5

alecsutz03's Avatar

Quote:
Originally Posted by Jambo View Post
Trebuie programata cheia, sunt unele metode sa o faci tu dar difera de la masina la masina.

Incearca asa

deschide masina
intra in masina. inchide usa soferului
pune contactul si ia contactul
scoate cheia
apasa si tine apasat butonul de deschidere
apasa butonul 2 "lock" de 3 ori in 10 secunde ,intre timp tinand apasat butonul de deschidere 1
lasa butonul de deschidere. 1
la unele modele : ledul flashuie incat 10 secunde, la altele inchiderea centralizate se inchide si se deschide rapid

La altele modele faci exat acelas lucru doar cu cheia in contact pozitia 1.
problema e alta...nu stiu ce cheie a avut ea originala...cum pot sa-mi dau seama?cu seria de sasiu...seria de pe inchidere/alarma?
alecsutz03 is offline   Reply With Quote
Old 01-04-13, 23:24   #4
Jambo

Stage 5

Quote:
Originally Posted by alecsutz03 View Post
problema e alta...nu stiu ce cheie a avut ea originala...cum pot sa-mi dau seama?cu seria de sasiu...seria de pe inchidere/alarma?
Lasa-mi pe pm ultimele 7 caractere de pe VIN si am sa incerc sa-ti gasesc si aceasta dilema.
Jambo is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -