de impozit ,de carnet, de amenzi , de rovinieta, de (ca)mere... Suficiente motive nu ?
Pai sa fiu si eu in randul lumii sa am masina pe romania sa nu zica lumea ca-s tzaran.... Ce dobitoc...
Mai bine tzaran cu permis si cu bani in buzunar decat pieton prost si cu impozitele si amenzile platite ...
Platesc impozite si amezi sa fac pwla mare " la altii "...
O natie de prostovani cu mine cap de afish...
Ehhh , cum am platit eu si taxe si omologari sa plateasca si altii sa fie si ei in rand cu mine si cu altii ca mine... si fii responsabil cu taxa de mediu ca sa poata si altii sa taie paduri iar noi sa "salvam planeta " de poluare...
Daca am platit taxa de mediu deja simt ca respir un aer mai curat ( si mai uscat ) ca daca nu plateam n-asi fi suportat aerul asta infect de romania . Deja ma simt in Austria... iar dealul mitropoliei zici ca sunt Alpii elvetieni... iar coada de la administratia financiara zici ca e Vama Nadlac...
bravo cwaie... du-te acolo si plateste ca tzara geme de buni platnici... ca prostia" costa" si e si molipsitoare...
obligatoriu sa ai masina pe numele tau ( ca si amenda ) ca altfel vine bulgarul si iti ia masina...