Dupa cum am promis celor prezenti data trecuta, impreuna cu un prieten, care de curand este membru printre noi (guragatac),am reusit sa mai obtinem o aprobare pentru a ne strange din nou la Poli.
Totul va fi organizat pentru 25 mai 2013.Cei care au fost stiu in mare parte despre ce este vorba.
De data asta totul va fi pus la punct mai bine, o sa avem loc pentru liniute (delimitat), cei care doresc sa se dea, o sa fie si spatiu delimitat cu anvelope pentru cerculete, drift, burn si alte nebunii....
Tot atunci cred ca vom avea si mini-circuit cu 3-4 carturi, cu care sa ne facem incalzirea, si alte activitati.
Nu se percepe nici o taxa de participare, ba din contra masinile care se dau si fac spectacol, primesc si benzina!La final toti merrgem la o pitza/bere la un restaurant din regie!
In mare parte cam asta ar fi, mai sunt cateva detalii de pus la punct ca sa fie totul cat mai ok.Am nevoie de oameni seriosi cu masini frumoase!( orice marca).
Ar fi frumos daca sunt si doritori cu masini preparate pentru car audio si old school!
Pentru mai multe detalii si eventuale nelamuriri nu ezitati sa intrebati!
As vrea totusi sa se faca o lista cu cei care vor sa vina+modelul masinii, ca sa stiu la ce sa ma astept, ca totul sa iasa bine.
Pentru a va face o idee cu ce s-a intamplat prima data....
https://forum.4tuning.ro/291-discutii...-a/page-2.html