Quote:
Originally Posted by the_rifle
Ma gandeam ca e fitza ca nu mai stii limba...
Altii stau 2 ani prin spania si nu mai zic "calcultorul motorului" sau ECU sau calculator... Ii spun centralina... 
Mare boala ce am pe-astia...
Daca vreau sa dau dublu sens si eu iti pot spune ca indicatoarele sunt alea de pe marginea drumului care-ti indica directia...
Dar chestia aia de pe mana sau de pe turla primariei ce e ? Indicator de ora sau ceas ?
|
,,The Pusca'', incearca sa stai vreo 2-3 ani intr-o tara in care nu auzi lb romana in fiecare zi, iar la fiecare conversatie pe care o porti cu ,,strainii'', tu esti nevoit sa ,,procesezi'' cuvintele din romana in limba in care porti conversatia. Daca ai nu incercat, iti spun eu, e foarte nasol, cu timpul te incurci in propria limba
Asta a fost asa un ,,uof-topic'', mai mult de dragul de a schimba o vorba cu tine, ca cel putin dupa mine, esti cel mai amuzant tip de pe forum.
Un 330i in ,,mintile lui'' (nu am inteles niciodata expresia asta) nu consuma mult, daca e sa comparam cu alte masini de aceeasi capacitate cilindrica sau putere asemanantoare, din aceeasi ani de fabricatie, nu din 2013.
Adica un 14-15% urban e cat de cat ok, daca te gandesti ca un 1.6 16 mii de valve de pe Logan consuma 12-13 in oras si are 107 de ponei imbatati cu vapori de tuica
Iar la drum intins, un 9% e valoarea consumului, daca esti genul de sofer care nu suporta sa stea in spatele cuiva!

Inca un off-topic: bmw-urile cu motoare mari nu sunt ,,de zi cu zii''. Pt asta, exista VAG-uri de 1.9 tdi cu care poti foarte usor sa adormi in trafic. Dar macar scoti 5% in oras!