Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 30-11-12, 15:13   #1
avadanei eduard danut

Stage 4

avadanei eduard danut's Avatar

Default Urgent !!!!

Salutare ... Deci acu 2 zile m-am apucat sa schimb ambreiaju ,l-am dat jos totu ok ..Aseara l-am montat totu a decurs bn ...cand sa pun si pompa de la ambreiaj aia care se monteaza pe cutie cu 2 suruburi ,apas pe ambreiaj si dintr-o data mea scapat si a inceput sa curga lichid ...o dau jos pompa si vad ca numai are pistonu ala care impinge rumentu ...a ramas acolo in cutie !!! CE e de facut eu as incerca sa scot pistonu ala cu un magnet sau sa dau iar cutia jos ...intrebarea mea mai merge facuta pompa aia de ambreiaj ???? Problema e ca nici nu am fixato cand am puso sau mai stiu eu ce ...am bagato acolo si atat !!! ceea ce nu cred ca e bn ...

I LOVE BMW
avadanei eduard danut is offline   Reply With Quote
Old 30-11-12, 18:10   #2
florineluspr

Stage 5

florineluspr's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]
[BMW]
Default Re: Urgent !!!!

Stiu ce zici.... nu ai fost atent si nu ai centrat tija pompei pe furca de la cutie si asa au sarit garniturile.Pompa o mai poti salva daca mai gasesti garniturile dar cum scoti tija aia e problema..Eu intr-o seara fortat de timp am taiat o cutie ca sa scot dracia aia de tija, am taiat putin in ea cat sa cada, si asa a mers mult si bine.
Cel mai bine dai iarasi cutia jos, sau ma rog o departezi putin....
florineluspr is offline   Reply With Quote
Old 30-11-12, 20:01   #3
bhp99

Stage 2

bhp99's Avatar

Poti incerca cu un magnet . Daca metoda cu magnetul nu da roade , trebuie data cutia jos .. Dar sigur vei reusi cu magnetul Succes
Si data viitoare fii atent cand centrezi pistonasul pe parghie .

"If In Doubt, Flat Out" - Colin McRae (1968-2007)

Iubiti-va BMW-urile vechi, ca altele la fel nu se mai fabrica !!!
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos decat plasticele de ultima generatie ...

bhp99 is offline   Reply With Quote
Old 30-11-12, 20:18   #4
avadanei eduard danut

Stage 4

ASa o sa incerc cu un magnet ... Acu nu sunt sigur daca si furca sa miscat sau sarit de la locul eii ... Pnt ca am miscat un pic de ea si joaca ...Acu nu stiu daca e bine sau nu !!! In cel mai rau caz o sa schimb pompa ...sau daca nu garniturile...
Old 30-11-12, 21:24   #5
bhp99

Stage 2

bhp99's Avatar

Furca aia se misca .. Adica cel putin din cate am vazut si eu la diferite masini .. Sa speram ca o rezolvi rapid . Succes si tine-ne la curent .
bhp99 is offline   Reply With Quote
Old 30-11-12, 22:55   #6
avadanei eduard danut

Stage 4

Da M-am chinuit vroo juma de ora cu magnetu si nu am reusit m.am enervat si intr-o ora am dat toba cardanu si toata alea si am scos pe dusman acu nu stiu ce sa zic pun o poza ... tija aia e prinsa de pompa doar cu un cerc de tabla cu zimti sau mai trebe cv ... am probat si baga de rupe pompa !!!!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	561565_518507211502168_1509104412_n.jpg
Views:	56
Size:	59.0 KB
ID:	2626627  
Old 02-12-12, 20:59   #7
avadanei eduard danut

Stage 4

Am terminat de montat si pompa de ambreiaj ...bineinteles am pus alta ...Acu nu stiu daca e normal cu a 1 pana in 1500 de ture balbaie dupa 2000 de turatii trage de rupe ... E normal sa faca asa .... ???oare sa faca asa pana se pasuieste sau ????
Old 04-12-12, 22:09   #8
adrian325i

Stage 5

Pai se balbaie ca nu-i dai talpa... Probabil ca pe celalalt l-ai terminat ca mergeai cu ambreiajul la jumatate iar in timp a inceput sa patineze... Vezi cum il strici si pe-asta...

Iar daca se balbaie si cand dai talpa , se balbaie de la altceva nu de la ambreiaj.
Poate sa-ti balbaie de la bujii de la sonda lambda de la debitmetru etc etc...

Last edited by adrian325i; 04-12-12 at 22:11.
adrian325i is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -