Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 23-08-12, 15:43   #1
bmw_4ever

Stage 5

bmw_4ever's Avatar

Default Sfaturi achizitionare e46!!!

Sal.Vreau sa imi cumpar un e 46 si as vrea sa stiu problemele care pot aparea pe parcurs.M am gandit la un e46,318 ,(ma cam feresc de diesel sh).Acum vreau sa mi dati niste sfaturi despre problemele cele mai des intalnite la motor,intretinerea dak este ok ,am auzit k apar probleme la debitmetru la niste valve de la admisie,racordul de la catalizator...si cam atat stiu!stima
bmw_4ever is offline   Reply With Quote
Old 24-08-12, 14:46   #2
bmw_4ever

Stage 5

bmw_4ever's Avatar

Default Re: Sfaturi achizitionare e46!!!

Ca intretinere cum sunt,ma refer la consumabile(bucse,capete de bara ,placute,discuri de frana,amortizoare ,arcuri,kitul de ambreiaj etc) si cat de fiabile sunt.Stima
bmw_4ever is offline   Reply With Quote
Old 25-08-12, 01:27   #3
alynex
Colectionar Machete

Stage 5

alynex's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
[BMW]

Garnitura dintre corpul filtrului de ulei si bloc motor mai e bai la ele, si valva de aerisire de la radiator.Astea am avut eu.
alynex is offline   Reply With Quote
Old 25-08-12, 17:17   #4
the_rifle

Stage 5

Member of:
[BMW]

Quote:
Originally Posted by alynex View Post
Garnitura dintre corpul filtrului de ulei si bloc motor mai e bai la ele, si valva de aerisire de la radiator.Astea am avut eu.

Eu am schimbat parbriz si mocheta...
Intrebarea era daca sunt sau nu fiabile nu ce a schimbat fiecare...

Last edited by the_rifle; 25-08-12 at 17:20.
the_rifle is offline   Reply With Quote
Old 25-08-12, 17:22   #5
the_rifle

Stage 5

Member of:
[BMW]

Quote:
Originally Posted by bmw_4ever View Post
Ca intretinere cum sunt,ma refer la consumabile(bucse,capete de bara ,placute,discuri de frana,amortizoare ,arcuri,kitul de ambreiaj etc) si cat de fiabile sunt.Stima
Sunt atat de fiabile in functie de cat de solicitate sunt... exact ca la orice masina.
Preturile sunt acceptabile. Ce nu gasesti de noi la preturi ok se gasesc in dezmembrari. In afara de debitmetru si volanta (20-25 de milioane) pe care nu o sa le cumperi noi, restul ti le vei permite.

Last edited by the_rifle; 25-08-12 at 17:26.
the_rifle is offline   Reply With Quote
Old 29-09-12, 21:20   #6
nt98adu

Stage 5

nt98adu's Avatar

Depinde foarte mult de la cine cumperi masina, daca are istoric service, cum a fost intretinuta, stil de condus etc.
Probleme vei avea cu orice masina sh pe care o vei cumpara, pentru ca dupa un rulaj de cativa ani nu are cum sa fie perfecta. Totusi daca gasesti un exemplar care-ti place, merci la Bavaria sau la Filaret pentru o verificare.