Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 25-06-12, 18:32   #1
Billy c25xe

Stage 5

Billy c25xe's Avatar

Default Vreau sa scot Trapa

Al meu e36 are trapa facuta aftermarket si evident de cand am masina nu a functionat niciodata , plus de asta a mai si dat rugina urat pe langa ea si mi s-a pus pata si vreau sa o scot .
Stie cineva , este posibila aceasta operatiune ? Cam ce costuri implica ?
Billy c25xe is offline   Reply With Quote
Old 26-06-12, 10:44   #2
316i

Stage 5

316i's Avatar

Default Re: Vreau sa scot Trapa

Cred ca implica sa sudezi o tabla in locul capacului de la trapa.
316i is offline   Reply With Quote
Old 27-06-12, 15:00   #3
Billy c25xe

Stage 5

Billy c25xe's Avatar

Hai ca nu pare greu , sper sa gasesc si omul potrivit .
Billy c25xe is offline   Reply With Quote
Old 27-06-12, 18:07   #4
Florian328

Stage 5

Florian328's Avatar

te duci frumos sa iti cumperi alta trapa completa si functionala,ii dai plafonu jos si apoi ii desfaci toate suruburile care le are pe lateral si o sa vz k iti cade jos singura,vz k trb s mai ai pe cnv cu tine sa te ajute
Florian328 is offline   Reply With Quote
Old 27-06-12, 20:52   #5
florineluspr

Stage 5

florineluspr's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]
[BMW]

Te pot ajuta cu operatiunea asta.Tu zici ca nu ai avut trapa si a fost pusa una aftermarket?Atunci trebuie dat jos toata tigania de acolo sudat alta bucata de plafon perfect la fata, dar inainte de tot curatat bine bine totul si taiat ce e ruginit pe margine, chiar de se mareste gaura facut un asa zis petec dar din alt plafon de E36 ca sa vina perfect, sudat cordon cu CO2 finisat la suduri, dat un strat foarte subtire de chit ca sa fie totul perfect, filler slefuit, vopsit plafonul.La interior acelasi lucru, dar scoti din operatie chitul pentru ca nu este nevoie.Numai grund bun dupa slefuire.Apoi iti tre alt plafon fara trapa.
Nu e foarte complicat, ce te costa mai mult probabil e vopsitul, dar pana la filer te pot ajuta cu totul.
Timp de lucru cam 1 zi, in Campulung Muscel, totul in fata ta!Bucata de plafon OEM am eu.
florineluspr is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -