Salutare tuturor! Am un e36 316 coupe din '96, inmatriculat pe numele meu in italia. Luni, 18.06.2012, aduc masina in Ro pentru a o vinde sau schimba cu un e30, din cauza taxelor prea mari in italia. Masini are urmatoarele dotari : Geamuri cu modul confort si oglinzi electrice, dublu climatronic,obc mic, interior textil, scaune si bancheta impecabile insa probleme cu fetele de usi si plafonul care se dezlipesc. Suspensie bilstein,jante originale de aliaj pe 15 si jante Gotti pe 16 cu buza. Filtru de aer sport cat si cel original, carte service, reviziile facute mereu la timp, primul proprietar fiind mecanic la bmw. Pe masina nu gasesti gram de rugina, vopseaua e in stare destul de buna, fiind cea originala, nu e matuita si nu are zgarieturi adanci. Are o mica indoitura la portbagaj si pe usa soferului care le voi evidentia in poze. Are 250.000 km REALI, motorul functioneaza absolut perfect, nu pierde sau mananca ulei, nu oscileaza, functioneaza clima, geamuri...etc. am si 2 filmari cu motorul masini mergand. Imi este indiferent daca o vand sau o dau la schimb, tinta mea este bmw e30, in stare acceptabila si cel mai important cu acte inregula! ofer diferenta daca este cazul. Pentru orice intrebari scrieti-mi si fac poze la absolut orice piesa a masinii. Cu jantele originale ar fi 1300 euro, cu cele cu buza 1500. tel italia: 320 941 25 21 si tel ro: 0745 820 863 --raspund dupa data de 18, adica luni.