Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 12-06-12, 19:20   #1
buldogu

Stage 5

buldogu's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[2 Roti]
[BMW]
Default Recarosare E36 - AJUTOR

va salut,
am de gand sa imi schimb masina si cum nu imi perrmit sa dau 2500E numai pe inmatriculat...ma bate gandul sa fac o recarosare. in prezent am e36 coupe, 1.6 in acte, 1.8 pe caroserie, culoare rosu.
ca sa efectuez procesul de recarosare, ar trebui sa iau masina cu motor tot de 1.6? sa fie neaparat aceiasi culoare? sau ce ar trebui sa fac? ca sa mor de nu am auzit atatea pareri...si aia de la RAR m-au lamurit...nap-cocean....habar nu au sa vorbeasca.
pe bune de nu ma gandesc serios la chestia cu taiat-sudat serii...sa mor )
din parerile care le-am auzit e prea mare bataie de cap cu recarosarea asta
Old 15-06-12, 10:20   #2
ziemenz

Stage 5

ziemenz's Avatar

Member of:
[BMW]
Default Re: Recarosare E36 - AJUTOR

Te duci cu actele si cele doua masini la rar, aici primesti acceptul lor pt recarosare. Masina noua, nu conteaza motorizarea/culoarea etc, trebuie sa fie doar acelasi model e36 in cazul tau. Nu poti face recarosare de la 2 la 4 usi si etc.
Dupa ce ai facut recarosarea, baietii te asteapta la RAR cu masina noua si teoretic vechiul motor montata pe ea + o hartie de la un service autorizat BMW ca ai facut recarosarea la ei (asta se obtine pe pile sau bani).

Te prezinti cu masina noua la rar unde mi se pare ca se face omologare sau ceva de genul asta. Suna la ei si afla mai multe detalii.
ziemenz is offline   Reply With Quote
Old 15-06-12, 11:02   #3
316i

Stage 5

316i's Avatar

Quote:
Originally Posted by ziemenz View Post
Te duci cu actele si cele doua masini la rar, aici primesti acceptul lor pt recarosare. Masina noua, nu conteaza motorizarea/culoarea etc, trebuie sa fie doar acelasi model e36 in cazul tau. Nu poti face recarosare de la 2 la 4 usi si etc.
Dupa ce ai facut recarosarea, baietii te asteapta la RAR cu masina noua si teoretic vechiul motor montata pe ea + o hartie de la un service autorizat BMW ca ai facut recarosarea la ei (asta se obtine pe pile sau bani).

Te prezinti cu masina noua la rar unde mi se pare ca se face omologare sau ceva de genul asta. Suna la ei si afla mai multe detalii.
Poti sa faci recarosare de la coupe la sedan sau invers. Doar la touring sau cabrio este valabil sa fie strict aceeasi caroserie.
Hartia trebuie de la un service autorizat RAR.
BMW E30 318iS 08/90 Powered by 08/94 E36 M42,Sterling Silber Metallic,Full Electric(4xEFH+ESD),OBC II + E36 OBC V,A/C,Electric/Beheizt Recaro sitze,Blau H&R + Koni Adjustable,Webasto Standheizung,Winter Paket,BBS RS 8Jx17 + BBS RS047 + BBS RS001,M-Tehnic II Paket,Tempomat, 1bar boost by Haltech + BMW E30 325i M20 Baur NA + BMW E30 325i M50 Coupe NA
Harti personalizate, orice dimensiune, orice continut, actualizate la zi ---->http://www.edituraeverest.ro<----
316i is offline   Reply With Quote
Old 15-06-12, 21:28   #4
buldogu

Stage 5

buldogu's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[2 Roti]
[BMW]

asta cu recarosarea de la coupe la sedan nu am auzit...chiar o sa ma interesez la rar....ar fi chiar nemaipomenit...in cazul asta as avea de luat un sedan 1.8is motorsport edition, din 98 la 800 euro...deci daca s-ar putea de la coupe la sedan...ar fi chiar interesant, cu toate ca am unele indoieli...buna remarca, chiar o sa ma interesez!
buldogu is offline   Reply With Quote
Old 18-06-12, 11:17   #5
316i

Stage 5

316i's Avatar

La E30 asa este. Cel mai bine pentru a evita toate parerile radio-shantz si miturile urbane suni direct la rar. Eu asa am facut si am primit toate informatiile de care am avut nevoie.
316i is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -