Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 28-04-12, 15:32   #1
edyson1

Stage 2

edyson1's Avatar

Question Ce sa aleg ???

Salut , am demult cont aici si citesc din cand in cand , dar cred ca este a3a postare . In 2, poate 3 luni, intentionez sa achizitionez un BMW , sunt convins ca vreau diesel , dar nu stiu sigur ce sa aleg E39 sau E46 ? Eu personal am tot citit pareri pro si contra pe diferite site.uri dar, as vrea sa aflu si de la voi cate ceva !!? Masina vreau sa o iau din tara , inmatriculata in tara , si daca as gasii la km reali ar fi perfect ! La ce ar trebuii sa fiu atent in mod special la cumpararea masinii ? , ce sa aleg mai exact E39 sau E46 ? , cum as putea sa imi dau seama de km ? si mai exact de motor daca se afla intr.o stare cat de cat optima pentru a mai functiona si la mine cativa ani !?? )

E39 imi place ca e mare , spatios , are mai multe dotari decat un E46, am condus un 525 tds si mi-a placut ff mult!!
E46 imi place ca are un aspect mai nou si mai sportiv, nu am condus acest model !
edyson1 is offline   Reply With Quote
Old 28-04-12, 22:23   #2
the_rifle

Stage 5

Member of:
[BMW]
Default Re: Ce sa aleg ???

km reali n-ai cum sa-i citesti. In general la dieselurile astea sunt probleme cu pompele de motorina turbina caseta de directie si injectoarele care sunt destul de scumpe toate.
Cu Motorul nu cred ca ai avea probleme dar verifica-i compresia.

Intrebarea nu-si are rostul cu " ce sa aleg"... Daca vrei diesel clar E39... presupun ca nu o cumperi pt limiute deci macar sa stai cum trebuie in masina daca sportivitatea nu te intereseza...

Last edited by the_rifle; 28-04-12 at 22:26.
the_rifle is offline   Reply With Quote
Old 28-04-12, 22:35   #3
zepolikahhh_

Stage 5

zepolikahhh_'s Avatar

Nu se merita diesel decat daca faci 40-50 de mii de km pe an.
Pentru diesel si consum mic exista VW.
320i/520i
zepolikahhh_ is offline   Reply With Quote
Old 29-04-12, 00:17   #4
edyson1

Stage 2

edyson1's Avatar

Am citit undeva , ca ar trebuii evitate modelele fara common rail si acestea ar fi 525td si 525tds. Si ca cel mai bun ar fi 525d , sau 530d ! Acum ce nu inteleg eu acestea din urma nu au turbo ? Si totusi , eu vreau sa cumpar aceasta masina din tara si sa o iau cu mine unde stau eu momentan , si anume Madrid , si am sa fac undeva pe la 3 drumuri poate 4 , pe an , in tara si inapoi . Deci cu un benzinar nu cred ca ar intocmai indicat, zic eu .. !!
Old 29-04-12, 00:24   #5
edyson1

Stage 2

edyson1's Avatar

Quote:
Originally Posted by the_rifle View Post
km reali n-ai cum sa-i citesti. In general la dieselurile astea sunt probleme cu pompele de motorina turbina caseta de directie si injectoarele care sunt destul de scumpe toate.
Cu Motorul nu cred ca ai avea probleme dar verifica-i compresia.

Intrebarea nu-si are rostul cu " ce sa aleg"... Daca vrei diesel clar E39... presupun ca nu o cumperi pt limiute deci macar sa stai cum trebuie in masina daca sportivitatea nu te intereseza...
Ce valoarear trebuii sa aibe compresia ??
Da,vreau sa cumpar masina pt drumuri lungi , si pt a ma duce la cumparaturi cu ea , in rest , in timpul liber sunt pe 2 rotzi !
Old 29-04-12, 08:04   #6
the_rifle

Stage 5

Member of:
[BMW]

Pe la 18 la 1 la diesel dar nu stiu exact cat... poate chiar mai mare...
the_rifle is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -