Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 23-03-12, 09:18   #1
AlexPorutiu

Stock

Default Sfaturi pentru achizitionarea unui BMW

Salut,

Sunt nou pe forum, sper sa postez unde trebuie.
Am nevoie de ceva sfaturi pentru a achizitiona un BMW E46.
In 1 rand m-am descis ca vreau sa fie cel putin din 2004, motor de 2l 150 CP diesel.
Ca optiuni asa vrea sa aiba incalzire in scaune, comenzi volan geamuri electrice fata(spate optional).
Am gasit cateva si toate se invart intre 7 si 8 mii euro iar unu dintre ele imi place cel mai mult si zice ca si are km reali.

Acma, la linia masinii, seria motorului, portiuni indoite ale caroseriei si cautarea zonelor cu rugina as sti sa ma uit.
Va rog sa-mi spuneti la ce mai exact sa ma uit( scuipa ulei cand deshizi busonul de pe motor, semne ca turbo ii pe moarte etc) sa nu merg degeaba 1 mie km.
Multumesc
AlexPorutiu is offline   Reply With Quote
Old 27-03-12, 22:36   #2
Budy_

Stage 5

Budy_'s Avatar

Default Re: Sfaturi pentru achizitionarea unui BMW

Quote:
Originally Posted by AlexPorutiu View Post
Salut,

Sunt nou pe forum, sper sa postez unde trebuie.
Am nevoie de ceva sfaturi pentru a achizitiona un BMW E46.
In 1 rand m-am descis ca vreau sa fie cel putin din 2004, motor de 2l 150 CP diesel.
Ca optiuni asa vrea sa aiba incalzire in scaune, comenzi volan geamuri electrice fata(spate optional).
Am gasit cateva si toate se invart intre 7 si 8 mii euro iar unu dintre ele imi place cel mai mult si zice ca si are km reali.

Acma, la linia masinii, seria motorului, portiuni indoite ale caroseriei si cautarea zonelor cu rugina as sti sa ma uit.
Va rog sa-mi spuneti la ce mai exact sa ma uit( scuipa ulei cand deshizi busonul de pe motor, semne ca turbo ii pe moarte etc) sa nu merg degeaba 1 mie km.
Multumesc
De ce sa iti iei E46..cand mai pui 2000E si iti cumperi asa ceva ?
http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...-10625057.html

~ Haters make me Famous ~
Budy_ is offline   Reply With Quote
Old 28-03-12, 09:11   #3
AlexPorutiu

Stock

Ai dreptate si arata chiar bine E90-ul doar ca n-am bani pentru diferenta.
In orice caz, m-am razgandit in privinta ei, nu mai vreau berlina si nici diesel...momentan caut E46 coupe dupa 2004, 2l benzina
AlexPorutiu is offline   Reply With Quote
Old 01-05-12, 13:49   #4
GelucuGti

Stage 2

GelucuGti's Avatar

Quote:
Originally Posted by AlexPorutiu View Post
Ai dreptate si arata chiar bine E90-ul doar ca n-am bani pentru diferenta.
In orice caz, m-am razgandit in privinta ei, nu mai vreau berlina si nici diesel...momentan caut E46 coupe dupa 2004, 2l benzina
io am gasit in italia un bmw 320 E46 din 2003 la 140.000km diesel 150cc la 6000euro cu tot cu acte sunt mai dragute masinele pana in 2005 io iti zic sa iti cumperi modelu asta ca e super
GelucuGti is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -