salut am si eu un 1.6 din 96 vreau sa intreb am niste probleme cu semeringul iar cred ca finalul va fi un nou motor vreau sa stiu si eu 1.8 is se potriveste dar 1.8 turbo de pe compact se potriveste e vreo d iferenta sau trebuie sa stiu ceva anume
foooooooarte vaga intrebarea asta.sa se potriveasca ce?motorul in sine?si mai ales,imi arati si mie o poza ceva cu vreun compact 1.8turbo???wow,ti-as raspunde,dar habar am la ce se refera intrebarea asta.
Oras: bucuresti
E de inteles.E si el la inceput. Vrea sa zica de 1.8 is dar pe E36 se potriveste perfect orice motor care s-a pus vreodata pe caroseria asta. Treaba cu turbo e ceva mai special.El probabil a citit ceva topic-uri si nu a inteles bine treaba.Oricum nu am inteles despre ce semering este vorba.Oricum ar fi il poti schimba.
Problema simeringului e cauzata intotdeauna de la uzura relantiului... Daca vrei sa traga mai bine pune-l de la un 325 si ai sa vezi diferenta dar risti sa-ti patineze lambda in ture inalte...
Oras: bucuresti
E de inteles.E si el la inceput. Vrea sa zica de 1.8 is dar pe E36 se potriveste perfect orice motor care s-a pus vreodata pe caroseria asta. Treaba cu turbo e ceva mai special.El probabil a citit ceva topic-uri si nu a inteles bine treaba.Oricum nu am inteles despre ce semering este vorba.Oricum ar fi il poti schimba.
cand a spus 1.8 turbo de pe compact poate omul a crezut ca 318ti inseamna turbo injection. parerea mea...
pai se pare ca cunosti mai bine ca mine zimi si mie ce motor se potriveste pe un e 36 din 96 luna a 6 a fara sa schimb cutia am spus turbo pt ca exact cum mia raspuns un prietenas pe aici am incurcat marfa cu ambalajul si t i de pe compact la mine a fost sa fie turbo daca te sti in meserie dezleagami misterul
in general ai putea sa pui orice motor. iar cutia e 200 ron in caz ca nu se potriveste. detalii gasesti cu gramada daca stai sa cauti pe net. nu te cunosc ca sa iti stiu posibilitatile materiale si ambitiile dar eu as cauta sa fac schimb sau sa cumpar o masina care are deja motor mai mare, e mai simplu asa. presupun ca nu te apuci tu in garaj sa schimbi motorul, si daca o face altcineva cere multi bani si nu se merita operatia. acum tu faci cum vrei.