Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 25-02-12, 19:39   #1
catau

Stage 1

Default se mai iau banii inapoi care ii dai la taxa auto?

salut, sunt mai nou pe aci, de curand miam luat un bmw 530 xd din 2005 decembrie, cai 231, as vrea sa stiu daca mai ai vreo sansa cu taxa auto ,ma refer la faptul daca iti mai sunt inapoiati banii dupa o anumita perioada de timp.momentan nu sunt in tara, si as vrea sa stiu ianinte sa radiez masina.am calculat taxa nu stiu exact cat e, intro parte mia dat 1852 euro, in alta parte mai dat 2300, si am intrat si pe sitel de la rar,acolo mia dat 2500, nu stiu ce sa zic.am mai auzit ca sunt firme de avocatura in romania care iti platesc ei taxa, le mai dau si eu ceva, iar dupa aia ei isi iau banii inapoi.daca ma poate ajuta cineva cu vreun raspuns care sa ma lamureasca.multumesc.
catau is offline   Reply With Quote
Old 26-02-12, 12:50   #2
Marian_nebunu

Stage 5

Marian_nebunu's Avatar

Default Re: se mai iau banii inapoi care ii dai la taxa auto?

Quote:
Originally Posted by catau View Post
salut, sunt mai nou pe aci, de curand miam luat un bmw 530 xd din 2005 decembrie, cai 231, as vrea sa stiu daca mai ai vreo sansa cu taxa auto ,ma refer la faptul daca iti mai sunt inapoiati banii dupa o anumita perioada de timp.momentan nu sunt in tara, si as vrea sa stiu ianinte sa radiez masina.am calculat taxa nu stiu exact cat e, intro parte mia dat 1852 euro, in alta parte mai dat 2300, si am intrat si pe sitel de la rar,acolo mia dat 2500, nu stiu ce sa zic.am mai auzit ca sunt firme de avocatura in romania care iti platesc ei taxa, le mai dau si eu ceva, iar dupa aia ei isi iau banii inapoi.daca ma poate ajuta cineva cu vreun raspuns care sa ma lamureasca.multumesc.
trebuie sa vorbesti cu un avocat !!!
Marian_nebunu is offline   Reply With Quote
Old 26-02-12, 13:25   #3
catau

Stage 1

Quote:
Originally Posted by Marian_nebunu View Post
trebuie sa vorbesti cu un avocat !!!
stiu frate ca trebuie sa vorbesc cu un avocat,dar inainte de asta mam gandit ca ar fi mai bine daca as cere o parere la toti cei care siau inmatriculat masinile.multumesc totusi.
Old 26-02-12, 15:59   #4
Marian_nebunu

Stage 5

Marian_nebunu's Avatar

Quote:
stiu frate ca trebuie sa vorbesc cu un avocat,dar inainte de asta mam gandit ca ar fi mai bine daca as cere o parere la toti cei care siau inmatriculat masinile.multumesc totusi.
degeaba ceri o parere aici !!
numai avocatul iti poate raspunde cu certitudine daca se pot lua banii inapoi sau nu !!

avocatul este responsabil si pentru raspunsul tau si pentru banii tai !!! nu userii de pe forum !
Marian_nebunu is offline   Reply With Quote
Old 26-02-12, 19:23   #5
E36.325i

Stage 2

Quote:
salut! banii ii primesti inapoi stai linistit..!!
si la banii de taxa se mai adauga cheltuielile de judecata!+ dobanda pe an+ rata inflatiei!deci se merita
si daca vorbim de 1000 de ron!
succes!
E36.325i is offline   Reply With Quote
Old 27-02-12, 19:36   #6
OdorogLGV

Stage 5

OdorogLGV's Avatar

asa stiu si eu,firmele de avocatura spun ca 90-99% se obtin banii inapoi.nu mai stiu axact taxele,dar oricum acolo mai era si ceva de genul 10% din banii obtinuti.dar cea mai mare dilema a mea,daca eu iau taxa inapoi,si vand masina,urmatorul proprietar trebuie sa o achite el,nu?sau sa dea si el de asemenea in judecata statul,samd...eu asa am inteles.
OdorogLGV is offline   Reply With Quote
Old 28-02-12, 22:18   #7
catau

Stage 1

Quote:
Originally Posted by E36.325i View Post
salut! banii ii primesti inapoi stai linistit..!!
si la banii de taxa se mai adauga cheltuielile de judecata!+ dobanda pe an+ rata inflatiei!deci se merita
si daca vorbim de 1000 de ron!
succes!
multumesc mult,tocmai ieri am aflat ca este in iasi un birou de avocatura care se ocupa numai de asa ceva, o sa incerc sa iau legatura cu ei, daca poate cineva sa ma ajute cu un numar de telefon,sunt din iasi, dar sunt plecat si as vrea sa inscriu masina ca mam saturat sa platesc cate 2000 de euro asigurare la broscarii astia.deci , daca ma poate ajuta cineva cu un numar de telefon de la acest birou de avocatura din iasi ar fi perfect,multumesc mult.
Old 28-02-12, 22:24   #8
catau

Stage 1

Quote:
Originally Posted by OdorogLGV View Post
asa stiu si eu,firmele de avocatura spun ca 90-99% se obtin banii inapoi.nu mai stiu axact taxele,dar oricum acolo mai era si ceva de genul 10% din banii obtinuti.dar cea mai mare dilema a mea,daca eu iau taxa inapoi,si vand masina,urmatorul proprietar trebuie sa o achite el,nu?sau sa dea si el de asemenea in judecata statul,samd...eu asa am inteles.
dupa cum am calculat eu, ies undeva la vreo 2000 de euro, deci se merita, chiar daca pierd vreo 200 tot e bine, multumit as fi daca ias lua inapoi.asta ar fi o prostie daca ar mai plati si viitorul proprietar taxa, ar fi cea mai mare magarie de pe fata pamantului.numai in italia e asa, de exemplu , pt un 530 din 2006 cu 170 de kw, actele ajung la vreo 900 de euro,iar asigurarea pe 6 luni ink pe atat.merci mult.
- Copyright 2024 4Tuning -