Quote:
Originally Posted by avadanei eduard danut
Sal baieti as vrea sa stiu si eu daca se poate face cv impotriva taxei de prima inmatriculare ,ma refer sa platesc mai putin am inteles ca la RAR sunt o multime de combinatii cum ar fie sa o treaca fara aer conditionat sau fara airbeg...Eu am o pisica din 96 luna a 12 ,motor de 1,6 coupe ....Vreau sa imi zica cineva care a facut asa cv nu din auzite ca asa stiu si eu ...Va multumesc
|
se numeste depreciere...insa nu stiu daca mai este valabila !
nu il baga in seama pe "the_rifle" el le stie pe toate si chiar nu stie nimic !!!
exista acum ceva timp ceea ce spui,insa nu stiu daca mai e valabila !!!
lipsa dotarilor,un numar de km mare (ceva de genu peste 350.000 ) fara geamuri electrice,stiam ca taxa masinii scade cu cateva sute de euro.. insa din cate stiu acum taxa la un 1.8 is este de 1.600 d euro si pe masina mai dai max 2000...,2500...eu unul zic ca merita o pisica cu toate dotarile acesti bani +jante, pachetul m si pe viitor daca nu esti multumit de acel 1.8 is..il poti schimba.....
decat sa cumperi una din masinile de pe forum care sunt supra-evaluate, care sunt sudate , kituite, omorate, nu foarte ingrijite !!! la 3600 o pisica intr-o stare foarte buna merita toti banii !!! dar sa tii contul ca la 4500 iti cumperi e46 inmatriculat de la noi....cu toate ca nu e in aceeasi stare ca pisica de 3500 de euro - o masina adusa din Germania ) !!!
acum ramane la atitudinea ta ce vrei sa faci... in orice caz ar trebuii sa nu il asculti pe the_rifle sau pe cei ca el
!!!