Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 26-12-11, 01:12   #1
mc_crbl

Stage 5

Question Dilema in legatura cu recarosarea...

Salut!

Am vazut pe forum anunturi de genul "Vand acte de romania si placutele cu numerele de inmatriculare pt BMW..."

Eu am un 740i E38 de Anglia si m-ar interesa procedura in cazul in care gasesc sa cumpar actele de la un E38 inscris in Ro.

Stiu ca in cazul recarosarii trebuie ca masina avariata (model E38 in cazul meu) sa aiba motorul bun astfel incat sa fie pus pe alta caroserie identica (tot E3 insa mai noua...
In cazul asta ar trebui sa iau masina avariata si sa o trec pe numele meu apoi sa merg la RAR pt a cere aprobare pt recarosare, apoi sa pun motorul de pe masina avariata pe caroseria cea bun, desigur intr-un service omologat, apoi iar la RAR pt testare si omologare si intocmirea unei alte carti de identitate...

DILEMA mea este:

CE fel se procedeaza daca gasesc sa iau numai actele si numerele???
CUM circul cu masina?
O pot trece pe numele meu?
mc_crbl is offline   Reply With Quote
Old 26-12-11, 11:53   #2
GAby645
Opel Driver

Stage 5

GAby645's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
[Opel]
[AUDI]
Default Re: Dilema in legatura cu recarosarea...

trebe masina avariata cu motorul bun
faci actele pentru transcriere cu fisa de inmatriculare cu stampila de radiere de la vechiul proprietar si stampila precum ca e bagata la tine in financiar.
cu actele astea de ro ( mi se pare ca si cu masina avariata ) precum si actele de la cel de anglia te prezinti la rar unde deschizi procedura de recarosare , se trimite cererea se asteapta raspunsul, te prezinti cu toate actele necesare , cu masina de anglia cu motorul montat de la cea avariata, ti se face omologarea si dup asta te duci la inmatriculari pt transcriere!
ti se va mentiona pe cartea de inmatriculare ca e inmatriculata prin scutirea taxei de poluare folosind o caroserie deja inmatriculata .. ceva de genul asta !!
Old 26-12-11, 19:52   #3
mc_crbl

Stage 5

Multumesc!

despre recarosare stiu cum sta treaba!
insa vroiam sa vad ce se poate face daca iau doar actele si numerele...
mc_crbl is offline   Reply With Quote
Old 26-12-11, 19:54   #4
GAby645
Opel Driver

Stage 5

GAby645's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
[Opel]
[AUDI]

tre sa o bagi la tine in financiar !
nu poti face certificat de autenticitate unei masini avariate , implicit nu o poti transcrie pe tine fara acel certificat !!
GAby645 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -