Salut!
Am carnet de 3 luni, masina la fel. O verdeata 316 (E36 din 1995) scumpa foc (offtopic: daca cineva care citeste e inainte de prima masina si are dubii intre BMW si orice altceva, sfatul meu e sa mearga pe BMW, eu n-am regretat o secunda).
Coloana pe Floreasca inainte sa faci dreapta pe Fabrica de Glucoza. Opresc, imi aprind o tigara, schimb piesa.. si PUOOC!! o retardata cu un VW Jetta s-a oprit in mine.
Nu mi-am inchipuit niciodata ca primul accident va fi asa de stupid, mi s-a intiparit o moaca de prost pe muflex si acolo a ramas..
Daunele principale, pe langa plastice, etc ar fi panou spate stramb, tabla din spatele rotii de rezerva sifonata:
http://s1221.photobucket.com/albums/...rent=photo.jpg
http://s1221.photobucket.com/albums/...nt=photo-9.jpg
(scuzati pozele facute prost si la repezeala facute imediat)
Am dus-o pe platforma la BMW Filaret (bara spate s-a dus pana in roata spate stanga, plus ca m-a proiectat in cel din fata mea si mi-a curs niste antigel; in fata vizibil n-ar fi decat suportul de numar de circulatie care s-a spart, nu stiu inca daca radiatorul a suferit sau ceva.. vedem).
Cei de-acolo au zis din start ca e dauna totala, si ca s-ar putea sa fi suferit si lonjeronul stanga, maine e gata devizul si aflu atunci. Inspectorul constatator de la BCR asigurari a aproximat la fel.
Eu parca nu m-as indura sa o vand si cu banii de la asigurare sa iau alta, as vrea sa o pun pe picioare, insa nu stiu cum ar fi cel mai bine sa procedez.
In cazul in care o bag in reparatii, trebuie clar pusa pe roboti si indreptata tabla si ma rog, ce tine de structura de rezistenta, caroserie.. (mentionez ca rotile n-au fost afectate, si ma rog in afara de ce se vede, la exterior nu e nimic, sper sa nu mai fie ceva pe dedesubt).
Stiu ca probabil manopera la BMW e scumpa, dar ar merita sa o fac la ei? Ar fi safe sa o repar la un alt service? Merita s-o mai repar? Recomandari service cu roboti pentru indreptat asa ceva?
As vrea sa specific ca de reparat tabla ma intereseaza cel mai mult, pentru restul (bara, plastice, verificat motor, etc pot sa apelez la alte surse)
Imi cer scuze pentru postul lung si multumesc anticipat pentru sfaturi!