Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 13-10-11, 18:41   #1
Ghostyz0r

Stage 5

Ghostyz0r's Avatar

Default Recarosare?

Buna ziua...se apropie ziua in care voi fi nevoit sa inmatriculez masina...si din cate observ....hotii astia nu au de gand sa scada taxa..asa ca un tovaras mi-a sugerat sa caut acte de la o masina dauna totala...si sa fac recarosare...
Imi puteti spune si mie...care sunt...formalitatile..si cum se face(de la a-z daca se poate) si cam pe la ce pret se invart..(e46 318i sedan)
Am cautat pe google...si am gasit diferite variante..(nu stiu care e adevarata..)
Va multumesc anticipat...
Old 14-10-11, 22:30   #2
Budy_

Stage 5

Budy_'s Avatar

Default Re: Recarosare?

Quote:
Originally Posted by Ghostyz0r View Post
Buna ziua...se apropie ziua in care voi fi nevoit sa inmatriculez masina...si din cate observ....hotii astia nu au de gand sa scada taxa..asa ca un tovaras mi-a sugerat sa caut acte de la o masina dauna totala...si sa fac recarosare...
Imi puteti spune si mie...care sunt...formalitatile..si cum se face(de la a-z daca se poate) si cam pe la ce pret se invart..(e46 318i sedan)
Am cautat pe google...si am gasit diferite variante..(nu stiu care e adevarata..)
Va multumesc anticipat...
1850E taxa.
...nu stiu daca merita platita.
Budy_ is offline   Reply With Quote
Old 15-10-11, 09:54   #3
mihayyy2000

Stage 5

Member of:
[FORD]

Quote:
Originally Posted by Budy_ View Post
1850E taxa.
...nu stiu daca merita platita.
Si eu am luat asta in calcul dar am renuntat. Treaba sta in felul urmator:

Iti iei un BMW facut varza, la fel ca al tau, care sa aiba motorul bun.
Bmw-ul varza trebuie sa fie inmatriculat pe RO. Cat poate sa te coste un BMW e 46 cu un motor bun? 700 Euro e motorul (cred eu) + ce iti mai da ala din el, ma refer la elemente de caroserie te duci cam in 1000 si ceva.
Te duci la Rar cu amandoua masinile si le zici ca vrei sa deschizi dosar de recarosare. Actele de la RAR te costa 10 milioane aproximativ, din ce am auzit pe la baieti.
Ala botit trebuie sa aiba motorul exact la fel ca al tau.
Astia de la RAR iti dau o lista de service-uri cu care colaboreaza ei si tu iti alegi unul dintre ele. Te duci sa iti puna motorul ala bun de pe aia botita pe a ta si cu ce ramane din aia botita te duci la fiare vechi de unde iti elibereaza o hartie foarte importanta precum ca ai casat ce a ramas din bmw-ul botit.
Vezi ca mai sunt subiecte de genul asta si pe aici pe forum si pe net.
Oricum eu am preferat sa platesc taxa decat sa imi complic viata cu recarosarea pentru o diferenta de cateva milioane vechi.
Daca as fi avut un prieten care sa aiba platforma si as fi gasit un bmw la fel ca al meu botit, dar cu motor bun, la pret foarte mic m-as fi apucat de tot circul asta dar cum nu am avut norocul asta am preferat sa dau taxa.
Daca faci tu recarosare sa ma anunti si pe mine cat te-a ajuns sa vad daca mi-am luat teapa ca am platit taxa...
Succes!
Old 26-10-11, 13:22   #4
florineluspr

Stage 5

florineluspr's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]
[BMW]

cel mai simplu iti iei actele de RO+ seriile aferente si nu mai umblii cu RAR draci laci.Un tinichigiu bun ti le monteaza de treci identificarea fara stres!!
florineluspr is offline   Reply With Quote
Old 31-10-11, 13:04   #5
mihayyy2000

Stage 5

Member of:
[FORD]

Quote:
Originally Posted by florineluspr View Post
cel mai simplu iti iei actele de RO+ seriile aferente si nu mai umblii cu RAR draci laci.Un tinichigiu bun ti le monteaza de treci identificarea fara stres!!
Asta cred ca inseamna dosar penal...
mihayyy2000 is offline   Reply With Quote
Old 31-10-11, 21:24   #6
cosmin_jur

Stage 5

cosmin_jur's Avatar

Cam asa, oricum la RAR nu ai ce cauta cu ea, deci nu stiu cum o treci pe tine.
cosmin_jur is offline   Reply With Quote
Old 31-10-11, 22:41   #7
shm3ny

Stage 5

salutare am si eu o intrabare pentru cunoscatori ; cam aceasi idee recarosare dar cu urmatoarele caracteristici:

- masina inscrisa ro cu volan pe drepata destul de noua ,motor mai uzat
- masina neinscrisa adusa din afara an mai nou decat cea inscrisa si cu sau fara motor ok (eventual motor un pic mai mare)

exista vreo varianta de recarosare in cazul acesta?
shm3ny is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -