Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 07-10-11, 18:44   #1
Arrow

Stock

Talking Sfat achizitie, va rog!

Urmeaza sa achizitionez un BMW E30. Problema mea este ca nu m-am decis exact ce fel de E30 vreau.
Am gasit sa iau un 325ix care nu mai are grup spate, planetare fata si rezervor, neinmatriculat, aproape gratis. Ma gandesc ca printr-o investitie de 2000euro il pot face sa fie ok (cu vopsit inclus).
Mi-ar placea foarte mult sa am un IX dar nu m-ar supara nici clasica tractiune spate.
Per total nu vreau sa dau mai mult de 2500-2700 euro momentan. In timp o sa ajung sa investesc destul pentru a il readuce in starea originala.

Astept sfaturile si parerile voastre, va rog.

Tin sa mentionez ca nu stiu mai nimic deste BMW in general. Pana acum am avut si condus in mare parte masini de offroad.
Arrow is offline   Reply With Quote
Old 17-10-11, 10:02   #2
the_rifle

Stage 5

Member of:
[BMW]
Default Re: Sfat achizitie, va rog!

Indraznet proiectul tau sau nu stii in ce te bagi... Cauta unul gata facut. Era unul pe bazar mai acum 2 luni motor de 2000 parca la pretul de 1500 ( dupa ce a scazut ). Era rosu proaspat vopsit IMPECABIL !!!! Nu te grabi... Iti inghite cel putin 5000 de euro ce vrei tu...

Cumpara-ti unul tractiune spate ca cele 4x4 sunt mai rare si daca-ti rupi ceva la transmisie e mai greu sa-ti gasesti in dezmembrari...

Daca era asa jmecher 4x4 M3-ul era tot 4x4... Nu cred ca vrei sa particip la curse pe macadam sau drumuri forestiere...

Last edited by the_rifle; 17-10-11 at 10:06.
the_rifle is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -