Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 14-09-11, 01:28   #16
rdy4ever

Stage 5

rdy4ever's Avatar

Default Re: e36 Cabrio - SUBWOOFER !!!

Quote:
Originally Posted by b726pst View Post
Pay atunci de maine ma apuc de masuratori si usor usor poate saptamana urmatoare o sa imi cumpar si difuzorul. O sa te tin la curent cu poze si explicatii, daca vrei bineinteles !!! Ms !!!
Chiar te rog
rdy4ever is offline   Reply With Quote
Old 17-09-11, 13:42   #17
21UKS

Stage 5

21UKS's Avatar

ceau, ma intereseaza si pe mine ptr o pisik cabrio......poate nu am priceput eu din poze si explicatiile alea , dar diful ramane liber in portbagaj..? sau ramane in spatiul ala dintre bancheta si portbagaj...unde se aduna prelata..?......ma duc jos sa vad ce acolo ca m-a aprins rau treaba asta...
21UKS is offline   Reply With Quote
Old 18-09-11, 23:52   #18
xxdadixx
BMW Driver

Stage 5

xxdadixx's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[BMW]

Si eu am in plan asa ceva dar deoc nu dispun de bani pentru placerea asta. Parerea mea, daca tot iti place Young Jeezy, pentru un sunet "decent" ai nevoie de minim un 12", minim 500w rms si probabil in jur de 100 litri cutia sa fie acordat jos 27 pana in 30 hz. Dupa parerea mea cel mai indicat in buget ar fi Alpine Type R iar cel mai bun compromis SQ SPL = JL12W7.
Old 25-09-11, 18:47   #19
21UKS

Stage 5

21UKS's Avatar

ma gandesc la solutia cu cotiera si ceva nu mi-e clar....in pozele alea cu diful patrat se vede magnetul in spate....asta inseamna ca ramane asa?...fara incinta...?....e suficient spatiul ala ce se formeaza in spatele cotierei???...e cineva care a incercat, sa-mi zica si mie cum suna? ms...

Am o lada cu 2 difuri de 8" care sta degeaba la vanzare si as incerca cu unu din difuzoare sa vad cum se aude.... cred ca spatiul de acolo e ideal ptr un dif de 20 cm diametru...chiar si 25cm poate ... la limita
21UKS is offline   Reply With Quote
Old 13-10-11, 14:42   #20
b726pst

Stage 1

Imi cer scuze ca nu am mai intrat... eu inca nu m-am apucat, 12" nu intra decat daca recurgi la chirurgia cu flex-ul ) imi e de ajuns 10" tot 500rms scoate, nu vreau discoteca pe roti. Difuzorul (magnetul si elementele din spate) nromal ca raman in portbagaj dar trebuie o incinta. Am loc si de 100 de litri, si chiar pot sa umblu si la roata de rezerva > ce sa zic, momentan nu pot sa ma apuc, dar pana la primavara cu siguranta va fi gata... eu mi-am planuit cam cum o sa fie si o sa va tin la curent mai mult cu poze, ca de scris ar fi foarte multe de explicat Numai bine tuturor !!!
b726pst is offline   Reply With Quote
Old 13-10-11, 14:44   #21
b726pst

Stage 1

Quote:
Originally Posted by 21UKS View Post
ma gandesc la solutia cu cotiera si ceva nu mi-e clar....in pozele alea cu diful patrat se vede magnetul in spate....asta inseamna ca ramane asa?...fara incinta...?....e suficient spatiul ala ce se formeaza in spatele cotierei???...e cineva care a incercat, sa-mi zica si mie cum suna? ms...

Am o lada cu 2 difuri de 8" care sta degeaba la vanzare si as incerca cu unu din difuzoare sa vad cum se aude.... cred ca spatiul de acolo e ideal ptr un dif de 20 cm diametru...chiar si 25cm poate ... la limita

Fara incinta functioneaza, dar se alege praful de el in 2 saptamani, si nici nu o sa auzi mare lucru, fara discutii ii trebuie o incita.
b726pst is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -