Quote:
Originally Posted by MirceaB03VLC
Salutare tuturor. Am si eu o intrebare pentru voi si astept niste sugestii. Personal am un oltcit trs, pe care l-am cam omorat. Si-a facut datoria cu succes dar acum nu prea mai merita. E motoru dus , tabla pe dedesupt tot asa si imi consuma 20 % in buc. Ideea e ca as vrea sa imi iau un E36 pe benzina cu motor de 2000, si nu vreau sa ma arunc la o suma prea mare pentru ca nu am de unde sa o strang. Asadar voi ce model sugerati sa imi iau. La 2.0 benzina cam ce probleme ar fi. Multa lume cand aude de bmw se gandeste direct la consum mare, piese scumpe, greu de intretinut, etc Bineinteles ca s-ar gasi si alte masini ieftine in jur de 2000 euro , cu motorase mici consum teoretic mai mic, insa bmw-ul este visul meu. Am condus bmw-uri si e o senzatie aparte.
Va multumesc si astept pareri. Ciao
|
2.0 M50 sau M52, vanos...consum o sa ai undeva intre 12 si 15, depinde cum mergi, dar fata de ce aveai tu 20% cred ca e binisor
daca vrei si mai putin, poti opta ptr un 1.8is 16v 140 cp, ai undeva la 11-12 urban, mers decent...dar 2.0 6 cil cred ca iti ofera mai multe
daca iei o masina in stare buna/motorul, daca ii faci revizii cand si cum trebuie n ai avea de ce sa te panichezi, iar piese gasesti peste tot si la preturi acceptabile.
inainte sa o iei, du o intr-un service si pune o pe tester