Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 11-09-11, 09:14   #1
MirceaB03VLC

Stage 2

MirceaB03VLC's Avatar

Default Sugestii - model bmw

Salutare tuturor. Am si eu o intrebare pentru voi si astept niste sugestii. Personal am un oltcit trs, pe care l-am cam omorat. Si-a facut datoria cu succes dar acum nu prea mai merita. E motoru dus , tabla pe dedesupt tot asa si imi consuma 20 % in buc. Ideea e ca as vrea sa imi iau un E36 pe benzina cu motor de 2000, si nu vreau sa ma arunc la o suma prea mare pentru ca nu am de unde sa o strang. Asadar voi ce model sugerati sa imi iau. La 2.0 benzina cam ce probleme ar fi. Multa lume cand aude de bmw se gandeste direct la consum mare, piese scumpe, greu de intretinut, etc Bineinteles ca s-ar gasi si alte masini ieftine in jur de 2000 euro , cu motorase mici consum teoretic mai mic, insa bmw-ul este visul meu. Am condus bmw-uri si e o senzatie aparte.
Va multumesc si astept pareri. Ciao
MirceaB03VLC is offline   Reply With Quote
Old 11-09-11, 12:44   #2
maxmartinez

Stage 5

maxmartinez's Avatar

Default Re: Sugestii - model bmw

Quote:
Originally Posted by MirceaB03VLC View Post
Salutare tuturor. Am si eu o intrebare pentru voi si astept niste sugestii. Personal am un oltcit trs, pe care l-am cam omorat. Si-a facut datoria cu succes dar acum nu prea mai merita. E motoru dus , tabla pe dedesupt tot asa si imi consuma 20 % in buc. Ideea e ca as vrea sa imi iau un E36 pe benzina cu motor de 2000, si nu vreau sa ma arunc la o suma prea mare pentru ca nu am de unde sa o strang. Asadar voi ce model sugerati sa imi iau. La 2.0 benzina cam ce probleme ar fi. Multa lume cand aude de bmw se gandeste direct la consum mare, piese scumpe, greu de intretinut, etc Bineinteles ca s-ar gasi si alte masini ieftine in jur de 2000 euro , cu motorase mici consum teoretic mai mic, insa bmw-ul este visul meu. Am condus bmw-uri si e o senzatie aparte.
Va multumesc si astept pareri. Ciao
2.0 M50 sau M52, vanos...consum o sa ai undeva intre 12 si 15, depinde cum mergi, dar fata de ce aveai tu 20% cred ca e binisor

daca vrei si mai putin, poti opta ptr un 1.8is 16v 140 cp, ai undeva la 11-12 urban, mers decent...dar 2.0 6 cil cred ca iti ofera mai multe

daca iei o masina in stare buna/motorul, daca ii faci revizii cand si cum trebuie n ai avea de ce sa te panichezi, iar piese gasesti peste tot si la preturi acceptabile.

inainte sa o iei, du o intr-un service si pune o pe tester
Old 11-09-11, 13:00   #3
cristi_bulgaru

Stage 3

salut,personal am un 2.0 m50,consumul ti-l faci singur,eu de ex. seara cand ies pe afara si nu este aglomerat nu imi sare mai mult de 10% dar daca ma pun sa dau in ea ajunge si la 20%,motorul l-am refacut de la 0 si nu consuma gram de ulei....mari probleme nu sunt la masina...poate mai pica un senzor sau ceva de genu dar se gasesc f usor si destul de ieftin asa ca te sfatuiesc sa cumperi daca iti place....cu rugina sa ai grija...bafta
cristi_bulgaru is offline   Reply With Quote
Old 11-09-11, 14:49   #4
b 88 jsk

Stage 5

b 88 jsk's Avatar

salut Cristi nu te supara cat tea dus sa faci tot motorul?

k si eu il am desfacut k sa schimb garnitura si ma batea gandu sa-l si fac tot?

merci
b 88 jsk is offline   Reply With Quote
Old 11-09-11, 16:32   #5
cristi_bulgaru

Stage 3

salut,eu i-am planat chiuloasa,schimbat supape,simeringuri,garnitura chiuloasa...tot m-a dus cam pe la 16 mil.(cu tot cu culei tinand cont ca la mine intra 6.4l)
cristi_bulgaru is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -